Mit tegyek ha olyan dolgokat láttam amit nem szabadot volna és nem tudom feldolgozni?
Szia!
Én is nagyon szeretem a horrort, gyakran nézek is. Igaz, én már 19 éves vagyok, de már kb. 15 éves korom óta szeretem őket. Sosem voltak ilyen problémáim, max. néha-néha egy rossz álom. Tudod mi a titka? Ne vedd komolyan. Ezek NEM LÉTEZNEK! Képzeld el, miközben forgatják ezeket a filmeket, és a rendező ordibál a zombinak öltözött színésszel: "Kicsit vérszomjasabban hörögj, közben pedig forgasd a nyakadat, Stevie!" Képzeld el, hogy leállítják a marcangolás kellős közepén a filmet, mert a rendezőnek nem elég vérengzős, a színész pedig bosszankodik, hogy tizedjére is le kell forgatnia ugyanazt. Az operatőrök unják az egészet, röhögnek magukban szerencsétlen színészeken, akik vonaglanak a földön. De hát ez a színészet, élethű kell legyen. Képzeld el a kamerákat, mikrofonokat, sminkeseket a jelenetben, máris nem lesz olyan félelmetes. Ne félj ezektől. Azok a horrorok, amikre azt mondják, hogy igaz történeten alapulnak, max annyiban igazak, hogy egy házban leesett egy pohár. Hidd el, semmi ilyesmi nincs, csak az emberek agyszüleménye. És mikor nagyon félsz, gondolj csak az ordibáló rendezőre, és a fortyogó színészekre!!! Segíteni fog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!