Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szerintetek? Megváltozhatok?...

Szerintetek? Megváltozhatok? Többi lenn

Figyelt kérdés
elvagyok keseredve egyszerüen döntésképtelen vagyok mert kis ikúm van és nemvagyok képes a probléma megoldásra. Lassú a felfogásom és nagyon feledékeny vagyok és ez miatt se merek belekezdeni semibe. Ezmiatt az önbizalmam is szörnyen megcsappant. Aki őszintén segiteni tud az irjon,ha ő is érezett már ilyet.

2014. okt. 19. 09:04
 1/1 anonim ***** válasza:

szia, én nem járok hasonló cipőben, de a helyzet az, hogy most olvasok egy könyvet: Popper Péter: a belső utak könyve, és abban sok gyakorlat van a koncentráció fejlesztésére.

elég sok kitartás kell hozzá, mert valójában több hónapra/évre szólnak a gyakorlatok, sőt akár egy életre. de ezt pl. megpróbálhatod.

a másik dolog, hogy nem tudom, az agyad kap-e elég tápanyagot.

eszel elég vitamint, fehérjét? hús, tojás, zöldségek, néha hal.

egészséges zsírok, mint állati zsírok, rendes vaj (nem margarin meg a többi hülyeség).

csak olyan táplálékot fogyassz, ami a természetben is fellelhető, ne ipari termékeket egyél.

ha rendszeresen mozogsz, az is segíti a gondolkodást.

ezeket mind egyszerre kellene alkalmazni, tehát nem választani közülük, hanem beépíteni az életedbe lassanként.

hosszabb távon biztos, hogy javulást fogsz tapasztalni.

2014. okt. 19. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!