Mrgcsalt a barátom, mit tegyek?
Megcsalt a barátom már elég régóta történt de nem tudom feldolgozni.
minden nap sírok.
Már sokan mondták nekem azt hogy depressziós vagyok.
esetleg van valakinek kedve beszélgetni?
Annyira utálom amikor valaki lekicsinyli a másik problémáját vagy abszolút egy kicsit se tud empátiával fordulni felé, hanem azt hajtogatja hogy lépj túl, szedd össze magad, ne sajnáld magad stb...biztos vagyok benne hogy ezeknek az embereknek az életében is volt már pár dolog ami miatt összedőlve érezték világukat és más se hiányzott nekik mint valaki ezt hajtogassa nekik..mondani könnyű csinálni már más dolog. Nyílván ha olyan egyszerű lenne akkor senki nem sajnálná magát.
Egyébként meg minden veszteséget meg kell gyászolni, ahogy pl. elkezdődik egy párkapcsolat ott is vannak lépcsőfokok és szintek mire beteljesül, hát lezárásnál ugyanez érvényes. Meg kell élni. Természetesen egy idő után túl kell rajta lépni, de ha az ember nem éli meg túllépni sem tud, mert ha csak nem vesz róla tudomást vagy próbál úgy tenni mintha nem lenne baja közben meg van akkor az nem feldolgozás és időről időre feljön majd, vagy valami az eszébe juttatja és ugyanott tart megint. Az hogy ki hogyan dolgoz fel traumákat az mind egyéni. Van aki visszacsalja, van aki sportol, van aki drasztikusan megváltoztatja a külsejét és flörtöl hogy visszaállítsa az önbizalmát stb..stb.. erre egy idő után mindenki rájön milyen helyzetben neki mi segít, de azt hajtogatni hogy lépj túl olyan mint egy vaknak azt mondani hogy nézze meg milyen az időjárás kint...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!