Mrgcsalt a barátom, mit tegyek?
Megcsalt a barátom már elég régóta történt de nem tudom feldolgozni.
minden nap sírok.
Már sokan mondták nekem azt hogy depressziós vagyok.
esetleg van valakinek kedve beszélgetni?
Irtam mar korabban: hagyd abba az onsajnalatot. Akit megcsalnak, ezzel kuzd. Hogy tehette ezt velem, szegeny en, aki mindent jol csinalt, bezzeg ez a szemet, blablabla.
Hagyd ezt abba, nincs ertelme. Egyreszt azon is elgondolkodhatnal hogy TE mit csinaltal rosszul, masreszt pedig fogadd el hogy ez igy alakult, nem te vagy az elso a vilagtortenelemben akit megcsaltak es nem is az utolso. Ez a parkapcsolatokkal jar, es senki sincs vedve ellene.
Hagyd abba a depizest, zard le vegre a multat es nezz a jovobe. Elotted a elet, a vilag pedig tele van fiukkal.
A kérdező nem magát sajnálja, hanem haragszik, amiért így megbecstelenítették, átverték, megalázták.
Semmit sem tudsz tenni. Inkább csak vizionáld napjában többször, hogy szimplán átlibbensz az érzés fölött. A haraggal, a kétségbeesettséggel, a szomorúsággal csak magadat bántod. Nincs okod magadat okolni, magadra haragudni, így nincs értelme büntetni sem magad.
Azzal jársz jól, ha tudatosítod magadban, hogy milyen jó tulajdonságaid vannak, és min kell még javítani. Szóval egy kis önismeret nem ártana, mert jelenleg elég bizonytalannak tűnsz érzelmi téren. Tudd meg, hogy ki vagy, és akkor tudni fogod azt is, hogy mit akarsz, és mit nem akarsz - pl. egy jövendőbeli párkapcsolatodban milyen problémákat akarsz elkerülni.
"A kérdező nem magát sajnálja, hanem haragszik, amiért így megbecstelenítették, átverték, megalázták."
Csakhogy ez mind az onsajnalatbol jon. Amugy meg a megbecstelenites nem igazan ide illik, senki sem becstelenitette meg. Es nem kell fokozni a jelzoket.
En ezt az egeszet vegigcsinaltam, padlora kerultem, aztan felkeltem mert magamba neztem. Az onsajnalat nem vezet sehova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!