Mit kéne tennem?
Figyelt kérdés
Eléggé magam alatt vagyok, és a problémáimat nem tudom megbeszélni senkivel. Családunk szét van hullva napi veszekedések vannak, egészségügyileg sincs minden rendben velem, emiatt a sulit is eltoltam. Egy senkinek érzem magam, és próbálok felállni, de valahogy mindig visszacsúszok. Utóbbi pár évben elég sokat gondolok az öngyilkosságra, mert ahogy telnek az évek semmi se lesz jobb, csak rosszabb.
19/f
2014. okt. 12. 22:08
1/2 anonim válasza:
Ha szeretnéd hogy segítsek akkor egy kicssit részletesebben írd le hogy mi a baj miert vagy egy senki? És az öngyilkosságról ne is gondólkodj, egyszer élünk és nem tenne jót a közelállóidnak sem
2/2 anonim válasza:
Például milyen egészsegügyi bajod van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!