Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nagyon ki fog ütni a rivotril...

Helgus97 kérdése:

Nagyon ki fog ütni a rivotril orvosság?

Figyelt kérdés
Pszihologusom rivotrilt irt fel. 0.5 es felet kell bevennem.. Azt hallottam hogy nagyon erős. Napi 3 felet kell bevennem. Nagyon ki fog ütni? Esetleg van valaki aki ilyet szed/szedett?
2014. okt. 3. 21:51
 1/4 anonim ***** válasza:
Pszichológus nem írhat fel gyógyszert. Ha pszichológusnál lettél volna, mérgek helyett megtanított volna relaxálni.
2014. okt. 3. 22:04
 2/4 anonim ***** válasza:

Muszáj? Ha egy mód van rá (márpedig van), akkor ne szedd!

Az ilyen "gyógyszerek" csak még mélyebbre taszítanak.

2014. okt. 3. 23:37
 3/4 A kérdező kommentje:
Amikor eloszor vettem be akkor nagyon kiütött. mintha belennek drogozva. Aztán ma suliba bevettem eggyett és az egész napot majdnem végig aludtam. Nem tudom hogy hogyan szedjem. napi 3*felet kell bevennem . Anya se meri már be adni. de félek hogyha rám jön egy roham akkor nem tudom mit csináljak .
2014. okt. 6. 20:55
 4/4 anonim ***** válasza:

Ebben két dolog zavar.

1. Nagyon fiatal vagy még ehhez

2. Hogy a doki meg sem próbál egyéb módon segíteni

Minden ilyen problémának van kiváltó oka, ami általában nem is függ össze közvetlenül a problémával. Tehát azt kell megtalálni és változtatni rajta.

Ezeket nézd meg és gondolkodj el rajta: http://www.youtube.com/watch?v=0i3buI4kZWQ

http://www.youtube.com/watch?v=xvX4EomUiKg

Nem írnám ezt, ha nem lettem volna ilyen helyzetben. Depresszió, pánikbetegség stb. Nekem Zoloft-Frontin "kúrát" írtak ki anno, de azzal csak azt érték el, hogy nem érdekeltek a problémáim, nem voltak céljaim, terveim, csak egy evő, dolgozó, alvó zombi voltam, tehát konzerváltam a szar életemet. Aztán egy szép napon a háziorvosomtól kaptam egy félórás fejmosást. Felébresztett! Lelket öntött belém, felébresztette a régi énemet. Menjek társaságba, menjek moziba, keressek egy barátnőt, keressek másik munkahelyet. Mozduljak már meg, tegyek már valamit. És hidd el, hogy ez százszor többet ért, mint a bogyók.

Letettem a gyógyszereket, rendet tettem a fejembe, célokat tűztem ki, helyreállt az önértékelésem, önbizalmam, úgyhogy most normális, kiegyensúlyozott embernek érzem magam immár 10 éve.

Tehát ezek a dolgok fejben dőlnek el, a gondolataidat Te irányítod! Gondolkozz logikusan és reálisan!

2014. okt. 6. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!