Van itt valaki, aki Rivotril 2mg szedd? Mi a velemenyetek?
Hetfon voltam a haziorvosomnal, mert nem erezztem jol magam.
Amikor elmondtam a problemamat, o neurologushoz kuldott.
Voltam is a tegnap, es miutan meg vizsgalt es beszelgetunk azt mondta ez panikbetegseg.
Rivotril 2 mg-st irt fel, de azt is ugy, hogy csak akkor vegyem be, mikor erzzem, hogy jon a roham, es csak egy felett.
Viszont ha egy heten 2-3-szor ram jon ez a panikroham, akkor minden este egy felet vegyek be.
Es ha nem hasznal, menyek vissza, de ha hasznal akkor is menyek vissza.
26 eves EGY GYEREKES ANYUKA.
Én szedtem Rivotrilt, szintén pánikbetegség és szorongás miatt. Nem szeretnélek megrémiszteni, minden ember más és más, és én alapvetően egy gyengébb típus vagyok, de nagyjából semmilyen emléket nem tudok felidézni abból az időszakból, amikor szedtem.
Bár olcsóbb megoldás, mint egy pszichológus, terápia, de én mégis azt tanácsolom, ha meg tudod oldani esetleg, szánd rá az összeget, és ha nem muszáj, ne szedj Rivotrilt. Ha erre a döntésre jutsz, mindenképpen beszélj a neurológussal, aki felírta, hátha kivételesen nem arról van szó, hogy a páciensét le akarta rázni és ez egy jó megoldás volt, hanem tényleg szükséged van a gyógyszerre, más megoldás nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!