0.25-ös Frontin alvászavarra? Féljek tőle?
Figyelt kérdés
A doki azt mondta, hogy este lefekvés előtt fél szemet vegyek be? Mennyire lehet ettől rászokni? Nem nagyon akarok, de nem bírok aludni.... :S2010. jan. 22. 12:30
1/12 anonim válasza:
0,25 felét vagy 0,25-öt?
Ha csak alvászavarra kell, valószínűleg nem fogsz rászokni, pláne ennyitől. Ha még nem szedted, egy 0,25-ös már kellemesen leüt, szóval aludni azt majd tudsz.
2/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, csak eléggé félek tőle. Egyébként a 0.25-ös felét mondta vagy max. 1 egészet lefekvés előtt.
Nem vagyok a nyugtatók híve, de már több mint egy hónapja alig alig alszok (max 2-3-4 órát, sokszor felébredve), és már nagyon fáradt vagyok.
2010. jan. 22. 13:55
3/12 anonim válasza:
először biztosan jót fogsz aludni tőle, viszont egy-két hét múlva, ha minden nap szeded, már semmit nem fogsz érezni, ugyanis nagyon könnyen hozzá lehet szokni.
4/12 A kérdező kommentje:
Nem akarom addig szedni, maximum pár napot lenne jó pihenni. Aztán hátha addig kiderül, hogy mi a bajom :(
2010. jan. 22. 16:48
5/12 anonim válasza:
Én is szedek néha, eddig november óta kb 10 szemet szedtem be csak szükség esetén alvásra. Ha mértékkel szeded nem kell félni tőle. (én vizsgaidőszak miatt vagyok kissé nyugtalan alvó)
6/12 anonim válasza:
1-2 hét alatt nem lesz hatástalan, ahhoz hónapok kellenek. Nem rendszeres szedés esetén pedig egyáltalán nem lesz gond.
7/12 A kérdező kommentje:
Köszike aranyosak vagytok!
Este bevettem egy felet és régóta először sikerült egy jót aludnom. De nem tervezem hosszútávra, csak pár nap.
2010. jan. 23. 13:54
8/12 anonim válasza:
Tulajdonképp kedélyállapot fokozó,van aki nem is tud aludni tőle örülök,hogy neked bejött.Én nem vagyok ilyen szerencsés az 1mg-s szedem.Van olyan nap 4-5db ugyhogy minél hamarabb dobd!
9/12 anonim válasza:
Az az antidepi.
Ez viszont nyugtató. Napi 4mg az már bőven terápiás adag, önmagában szedve egy zsákutca.
10/12 anonim válasza:
Szerintem hagyd a fenébe. Az 1 hulye bogyo az elsö napokban jol kiüt. Ha nem tudsz aludni akkor valami altatot kellett volna irnia nem szorongásoldot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!