Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » 0.25-ös Frontin alvászavarra?...

0.25-ös Frontin alvászavarra? Féljek tőle?

Figyelt kérdés
A doki azt mondta, hogy este lefekvés előtt fél szemet vegyek be? Mennyire lehet ettől rászokni? Nem nagyon akarok, de nem bírok aludni.... :S
2010. jan. 22. 12:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

0,25 felét vagy 0,25-öt?

Ha csak alvászavarra kell, valószínűleg nem fogsz rászokni, pláne ennyitől. Ha még nem szedted, egy 0,25-ös már kellemesen leüt, szóval aludni azt majd tudsz.

2010. jan. 22. 13:36
 2/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ, csak eléggé félek tőle. Egyébként a 0.25-ös felét mondta vagy max. 1 egészet lefekvés előtt.

Nem vagyok a nyugtatók híve, de már több mint egy hónapja alig alig alszok (max 2-3-4 órát, sokszor felébredve), és már nagyon fáradt vagyok.

2010. jan. 22. 13:55
 3/12 anonim ***** válasza:
62%
először biztosan jót fogsz aludni tőle, viszont egy-két hét múlva, ha minden nap szeded, már semmit nem fogsz érezni, ugyanis nagyon könnyen hozzá lehet szokni.
2010. jan. 22. 15:46
 4/12 A kérdező kommentje:
Nem akarom addig szedni, maximum pár napot lenne jó pihenni. Aztán hátha addig kiderül, hogy mi a bajom :(
2010. jan. 22. 16:48
 5/12 anonim ***** válasza:
Én is szedek néha, eddig november óta kb 10 szemet szedtem be csak szükség esetén alvásra. Ha mértékkel szeded nem kell félni tőle. (én vizsgaidőszak miatt vagyok kissé nyugtalan alvó)
2010. jan. 22. 19:13
 6/12 anonim ***** válasza:
1-2 hét alatt nem lesz hatástalan, ahhoz hónapok kellenek. Nem rendszeres szedés esetén pedig egyáltalán nem lesz gond.
2010. jan. 22. 19:46
 7/12 A kérdező kommentje:

Köszike aranyosak vagytok!

Este bevettem egy felet és régóta először sikerült egy jót aludnom. De nem tervezem hosszútávra, csak pár nap.

2010. jan. 23. 13:54
 8/12 anonim ***** válasza:
Tulajdonképp kedélyállapot fokozó,van aki nem is tud aludni tőle örülök,hogy neked bejött.Én nem vagyok ilyen szerencsés az 1mg-s szedem.Van olyan nap 4-5db ugyhogy minél hamarabb dobd!
2010. jan. 24. 16:11
 9/12 anonim ***** válasza:

Az az antidepi.

Ez viszont nyugtató. Napi 4mg az már bőven terápiás adag, önmagában szedve egy zsákutca.

2010. jan. 24. 21:48
 10/12 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyd a fenébe. Az 1 hulye bogyo az elsö napokban jol kiüt. Ha nem tudsz aludni akkor valami altatot kellett volna irnia nem szorongásoldot
2010. jan. 27. 00:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!