Mit csináljak, hogy ez abbamaradjon?
Ebben az évben fogok érettségizni, 17 éves gimnazista lány vagyok. Én voltam a legjobb tanuló, de még így is rettegek az érettségitől, főleg a töritől, mert nem tudunk semmit.
A magyar tanárom nagyon szigorú, minden héten feleltet életrajzból meg művekből, és a múltkor engem hívott ki. Tudom hogy csak azért csinálja, hogy jól sikerüljön az érettségi...
Nagyon ideges voltam, pedig tudtam. Azóta a magyar felelés óta "tikkel a szemem" (már felelés közben észrevettem), minden nap, és nagyon sokszor. Már nagyon idegesít, nem tudok ellene mit csinálni...Ez már kb. két hete van .
Mit csináljak, hogy abbahagyja?? Idegeskedni így is úgy is fogok, erről nem tudok leszokni... félek.
Olyan pszichológust keress, aki kiképzett terapeuta, különben nagyot csalódhatsz.
Fogadd el, hogy segítségre van szükséged, és tanulj meg relaxálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!