Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Segítsen valaki már elég rég...

Segítsen valaki már elég rég óta hullik a hajam mit tegyek h abbamaradjon? és mitől lehet ez?

Figyelt kérdés
17éves vok és hullik a hajam nem tommit tegyek eleinte azt hittem a hajfestéstől de azt abbahagytam meg még h a sok stressz de már nem idegeskedek de a hajam még mindig hullik nem tom mitől mit tegyek? hogy állíthatnám meg? régen olyan sok hajam volt most meg alig van:\'( mit tegyek?
2009. júl. 11. 16:29
 1/6 anonim ***** válasza:

Én is ugyan így voltam 16éves leszek és a bőrgyógyász elküldött nőgyógyászhoz .Ő azt mondta a menszesz is befolyásolhatja nekem megjött és azóta a hajam kevésbé hullik mint azelőtt csomókba .

A samponokba vagy a hajszeszekbe ne higgy. A revalidot próbáltam az enyhítette bár nem múlt el máig a Fodrászom egy Loreál termékre beszélt rá ...még nem próbáltam

Azért sok sikert remélem segítettem!!

2009. júl. 11. 16:33
 2/6 anonim ***** válasza:

annyi ilyen kérdés volt már -.-"

REVALID kapszula

segít

2009. júl. 11. 16:43
 3/6 anonim ***** válasza:

Használsz haj habot??Anyumnak attól hullót a haja..ahogy le ált a haj hab használatával abba maradt a hullás.

Remélem tudtam segíteni.

2009. júl. 11. 19:37
 4/6 A kérdező kommentje:
én már minden káros dolgot abbahagytam nem szárítom be nem vasalom semmit nem kenek rá csak sampont meg balzsamot
2009. júl. 12. 09:49
 5/6 anonim ***** válasza:

Ennek csomó oka lehet:

- idegeskedés, stressz

- túl sok sós étel fogyasztása

- kevés folyadék bevétele

- ritkán vágatod a hajad

2009. júl. 12. 11:04
 6/6 A kérdező kommentje:
havonta vágatom csak vállig érő
2009. júl. 12. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!