Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan tovább, ha nem szeretné...

Hogyan tovább, ha nem szeretnék többé létezni?

Figyelt kérdés
Nem látom értelmét az életemnek,próbálkoztam hogy valamiben megtaláljam az értelmet vagy az örömöt,pszichológushoz is járok,mégis hatalmas űrt érzek.Néha látom,hogy fiatalok vagy bármilyen más,hasznos tagjai a társadalomnak meghalnak,betegségben,balesetben vagy gyilkosság áldozatai lesznek és ilyenkor arra gondolok,miért nem vehetem át a helyüket,nekük érdemes lenne élni...Az öngyilkosságot nem támogatom.

2014. okt. 2. 11:48
 1/5 anonim ***** válasza:
talán kezdhetnél magaddal valamit akkor, nem? tudod mi a probléma, már tudod mi a megoldás, hajrá!!
2014. okt. 2. 11:54
 2/5 anonim ***** válasza:
Mióta tart ez? A pszichológushoz mióta jársz? ha több éve nincs javulás, váltani kellene. Gondolkozz el azon , mi SZÁMODRA az élet értelme. Én úgy látom, kiemelted a hasznosságot. Gondolkozz el, hogyan tudnál másnak hasznára lenni? Vállalj önkéntes munkát,ismerd meg mások problémáit. Jó lenne eljárnod egy terápiás csoportba is.
2014. okt. 2. 13:44
 3/5 anonim válasza:
51%
Szexelj sokat! Rengeteg boldogság hormon keletkezik olyankor, ami miatt jól érzed magad! :)
2014. okt. 2. 14:23
 4/5 A kérdező kommentje:

Mindig igyekeztem másnak a hasznára lenni,itt is rontottam el dolgokat,ezen sokat dolgozunk a pszichológusommal.Hozzá csak pár hónapja járok,úgy június környékén kezdtem...

A szexualitással az a problémám,hogy csinálnám,de a házasságom úgy ahogy van romokban hever,lépnem kéne,ki belőle,de nem tudom hová...egyszóval rég nem termel a szervezetem boldogság hormonokat :)

A munkákat,amelyeket végzek akár önkéntesnek is lehet nevezni,mert pénzt nem kérek és nem kapok érte.Eddig még élveztem is,de már nem érdekel az sem.

2014. okt. 2. 15:00
 5/5 anonim ***** válasza:

Nagyon egyszerű, bár sokan kicsinálnának, amiért ezt mondom:

Ha nincs vesztenivalód, akkor csinál olyasmit, amit akkor csinál az ember, amikor nincs vesztenivalója! Rabolj pénzt, szórakozz, próbálj ki kemény drogokat. Ha megérem a 60-at, én tuti kipróbálom a heroint.

2014. okt. 9. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!