Használta valaki a Kék-vonalat? Tényleg ingyenesen lehet hívni őket?
Figyelt kérdés
Lelki gondokkal küszködök,amiket évek óta folytok magamba.Egy ideje besokalltam, és szeretném valakinek elmondani,beszélni róla.2014. okt. 1. 12:34
1/9 anonim válasza:
Igen,kb 4 órát beszéltem egy nővel,aki csak azt mondogatta,hogy "értem" "igen" "nem tudom".
2/9 A kérdező kommentje:
és még tanácsokat sem adott?? azzal nem sokat érek :S
2014. okt. 1. 12:47
3/9 anonim válasza:
Nekem írhatsz nyugodtan,segítek ha tudok:)
4/9 anonim válasza:
Nehogy már te legyél felháborodva kérdező hogy egy ingyenes szolgálaton nem segítenek, nem kezelik a te hisztijeidet...
5/9 A kérdező kommentje:
nem is mondtam h oldják meg a bajomat:D de minek van egy ilyen segélyvonal,ha vmi tanácsot se adnak... hisztizni meg nem én szoktam ;)
2014. okt. 1. 13:17
6/9 anonim válasza:
Írd meg a panaszodat, ide nekünk. Kapsz annyi, egymásnak is ellentmondó véleményt, csak győzzed olvasni.
7/9 anonim válasza:
Kedves 4-es! Már megbocsáss,de őket ezért fizetik,hogy igenis meghallgasson bármilyen hisztit!
8/9 anonim válasza:
Szia Kérdező! Nyugottan hívd fel őket, minden nap más van a vonalnál, tehát ha az egyik nem jön be, akkor elmondod másnak, vannak ott hidd el tök rendes megértő segítők is. Én 15 évvel ezelőtt hívtam őket, igen, már nagyon régi ez a vonal 1993-omban indultak. Nekem nagyon sokat segített, a kamaszévek szerintem mindenkinek húzósak. Ha úgy érzed nincs kivel megbeszélni hívd fel őket bátran, de legyél türelmes, mert sokan hívják, így általában foglalt, de folyamatosan kell hívni és akkor van esély hogy előbb tudsz kapcsolódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!