Használt valakinek a Sedatif PC?
Figyelt kérdés
Olvastam sok helyen, hogy hatásos, de olvastam olyat is, hogy először felerősíti a tüneteket (mint minden homeopátiás szer, elvileg), kinek hogy hatott?2014. szept. 30. 14:46
1/7 anonim válasza:
Én használtam, nekem bevált. Nem minden esetben jó, mert az alap feszültséget nem oldja meg. Inkább "lesz@rom" érzést ad. De pl amikor olyan szitu volt, amin nem lehetett csak úgy átlépni, akkor nem használt. Csak felesleges idegeskedéskor.
2/7 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm :) Nekem is inkább ilyen felesleges stresszelésre kellene, meg, hogy mindent túlagyalok. :D És a tüneteid nem erősödtek tőle? Köszi a választ :)
2014. szept. 30. 15:06
3/7 anonim válasza:
Tünetek soha nem erősödtek nálam. De szerintem ez egyéni, mindenki máshogy reagál ezekre a szerekre. Volt egy kollégám akit "elütött" egy autó munkába jövet, kért egyet. 10 perc múlva sírva-röhögve jött, hogy mit adtam neki, mert ő kész van...nálam ilyen sosem volt. Én csak nem túráztattam az agyam feleslegesen utána.
4/7 A kérdező kommentje:
Hűha! :D Jól van, nagyon köszönöm a válaszaidat! :) Remélem nekem is jó lesz.
2014. szept. 30. 15:22
5/7 anonim válasza:
Nekem anyukám vett tavaly. De nem éreztem semmi hatást. ezért egyre töbet vettem be belőle..míg végül egy nap alatt elfogyott az egész..de akkor sem volt semmi hatása. Szóval stressz ellen nem ajánlom. viszont finom.
6/7 anonim válasza:
Placebonak hívják ezt a hatást. Ha elhiszed, hogy használ, és amúgy magadtól is meg tudnál nyugodni, akkor használhat. Viszont igazi stresszen vagy szorongáson nem segít. Hogyan segíthetne, mikor gyakorlatilag nincs benne hatóanyag?
Nagyon sokat megettem belőle, mert finom, de hatása nincs. :)
7/7 anonim válasza:
Az utolsó kettővel értek egyet. Én is szedtem, a végén már egyszerre fél dobozzal, de soha nem használt semmit. Mintha csak cukorkát ettem volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!