Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ez betegségnek számít?

Ez betegségnek számít?

Figyelt kérdés
arról van szó, hogy mindig igyekszem megszabadulni azoktól a dolgoktól amik pl egy találkozóra emlékeztetnek, szóval pl amikor vkivel találkozom hiába érzem nagyon jól magamat a talin mégis hazaérve rögtön kitörlöm a hívásokat meg sms-ket a telefonomból meg a blokkokat is ösztönösen teszem be a papír hulladékok közé , hogy semmise emlékeztessen a talira, de ez már egy jó pár éve van így de mostanában vettem észre magamon h ez állandó lett, de ez nem csak találkozókkor van így hanem szinte mindig pl ha neten nézek filmet és eszem közben egy chipset akkor is utánna letörlöm a filmet és kidobon a chipses zacskót meg pl amikor vkivel beszélek telefonon akkor is kitörlöm a hívásnaplóból a számát, nem vagyok paranoiás se semmi csak valahogy ezeket az "információtörléseket" élvezem, de még nem beszéltem erről senkivel sem.
2014. szept. 25. 19:56
 1/1 anonim válasza:
Úgy tartják, míg a mindennapi dolgaidat nem akadályozzák ezek a "kėnyszer" cselekvések, addig nem számít betegségnek. Másfelől biztosan van mögöttes tartalma ezeknek a dolgaidnak, amit érdemes lenne megkeresned.
2014. szept. 29. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!