Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miert van az h bejönnek a...

Miert van az h bejönnek a papok? A reverenda meg az a kultusz ami körülveszi öket.

Figyelt kérdés

egy kevesbe jo pasi de pap is vonzalamt ebreszt bennem, ugyanakkor civilben nem biztos h tetszene.

az ilyen vallasfanatikus nerontsuk meg a papokat stb emberek inkabb ne valaszoljanak

2010. jan. 20. 21:43
 1/8 anonim ***** válasza:
A legtöbben az egyenruhát szeretik, de ízlések és pofonok.
2010. jan. 20. 22:14
 2/8 anonim ***** válasza:
mert megdugod egy pap?
2010. jan. 21. 11:09
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem inkább az "elérhetetlenségük" vonz téged. Azt mondom, amig álmodozás szintjén marad a dolog, nem lesz baj.
2010. jan. 21. 13:29
 4/8 anonim ***** válasza:

Én lány vagyok, és nagyon bejönnek a vietnámi, japán lányok (a kínaiak nem, és meg tudom őket különböztetni, ha kicsit utána nézel nem nehéz), szeretem őket nézni, irigykedni, hogy milyen jól néznek ki, bárcsak olyan lehetnék.

Vagy pl. imádom a piszkafa alkatú, leszedált, drogos fejű srácokat, bejönnek, de sosem járnék velük, legalábbis eddig nem volt rá példa.

Mindenkinek vannak ilyen dolgai, szerintem ez teljesen normális, amúgy meg egy pap manapság egyáltalán nem elérhetetlen, egy csomó rendben már nem kell letennie a cölibátust, vagy legalábbis csak korlátozott formában...

2010. jan. 21. 17:24
 5/8 anonim ***** válasza:

Nekem is bejönnek a papok... :D

És egyet értek az előttem szólóval.

2010. jan. 22. 19:41
 6/8 A kérdező kommentje:
utolsó es volt dolgod velük? nekem mar igen :)
2010. jan. 22. 21:24
 7/8 anonim ***** válasza:
szte ha be akarsz vágódni náluk öltözz be ministráns fiúnak és kedvelni fognak
2010. jan. 24. 00:42
 8/8 anonim válasza:
Kedves kérdező,tudom h régi már a kérdés...de írnál privibe?Nekem i volt velük dolgom,és én is ettől a "betegségtől" szenvedek!!!Olyan jó lenne beszélni róla mással is.Ha nem gond... :) Köszi!
2011. márc. 9. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!