Miert van az h bejönnek a papok? A reverenda meg az a kultusz ami körülveszi öket.
egy kevesbe jo pasi de pap is vonzalamt ebreszt bennem, ugyanakkor civilben nem biztos h tetszene.
az ilyen vallasfanatikus nerontsuk meg a papokat stb emberek inkabb ne valaszoljanak
Én lány vagyok, és nagyon bejönnek a vietnámi, japán lányok (a kínaiak nem, és meg tudom őket különböztetni, ha kicsit utána nézel nem nehéz), szeretem őket nézni, irigykedni, hogy milyen jól néznek ki, bárcsak olyan lehetnék.
Vagy pl. imádom a piszkafa alkatú, leszedált, drogos fejű srácokat, bejönnek, de sosem járnék velük, legalábbis eddig nem volt rá példa.
Mindenkinek vannak ilyen dolgai, szerintem ez teljesen normális, amúgy meg egy pap manapság egyáltalán nem elérhetetlen, egy csomó rendben már nem kell letennie a cölibátust, vagy legalábbis csak korlátozott formában...
Nekem is bejönnek a papok... :D
És egyet értek az előttem szólóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!