Depressziós társaként mi a dolgom?
Figyelt kérdés
Furán hangzik, de komolyan nem tudom, mi lenne a helyes. Keressem helyette a megoldásokat? Hagynom kell önmegvalósulni, ugyanakkor nem hagyhatom, hogy irracionális dolgokat tegyen. megjegyzem, azt sem tudom, hová küldjem nyugodt szívvel, ahol segíthetnének neki...2014. szept. 17. 17:50
1/5 anonim válasza:
Most b.nkó leszek, de én ott hagynám és nem tenném tönkre magam. Az senkinek nem jó, ha két levert él együtt, csak húzzák le a másikat. Keresnék neki segítséget, aztán helló, élném az életem.
2/5 A kérdező kommentje:
Hmm. :)
Nem vagy bunkó, én is úgy tervezem, ha egyszer "meggyógyul" jól felrúgom. Most viszont még ott tartok, hogy maradjon lehetőleg életben. Én úgy tudom, csodás életünk van, 3 szép gyerek, negyedik a pocakban, anyagi biztonság stb. Ez utóbbit egyelőre ő biztosítja. Szal pipa vagyok, de most segítséget kell keresnem. Na de hol kell azt keresni??
2014. szept. 17. 18:10
3/5 anonim válasza:
Rákeresel a helyileg legközelebb rendelő magánpszichológusra és felhívod te vagy a párod, aztán elmegy hozzá. Más megoldás nincs... Vagy esetleg elmegy a helyi kórházba a pszichiáterhez. Oda is előzetes telefonálás és bejelentkezés kell.
4/5 anonim válasza:
Várandósan a gyógyszer (pszichiáter) kizárt, más lehetőség nincs, mint a pszichoterapeuta, lehetőleg integratívos, mert az integratív terápia a leghatékonyabb.
5/5 A kérdező kommentje:
Én vagyok várandós és ő depis. :) Járt már két pszichológusnál, hétfőn megy egy pszichiáterhez. Csak gondoltam, létezik még vmi, amit meg lehet próbálni. Köszönöm szépen a válaszokat!
2014. szept. 18. 07:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!