Nagyon nehéz megfogalmaznom, mi a problémám. Megpróbálom pár mondatban... Szóval mostanában, nagyon nagyon hullámzó a hangulatom, egyszer annyira fájdalmasan tudok bőgni, rettenetesen, úgy érzem belehalok, mert úgy érzem teljesen egyedül vagyok, máskor pedig kitörő öröm, vigyor, és hidegen hagy, hogy nincs senkim, teljesen jól elvagyok egymagam, sőt élvezem is. Dühkitöréseim vannak, ami miatt most el is veszítettem egy kedves embert, egyszerűen nem bírta tovább tolerálni. Még magamat is nehezen tudom néha elviselni. Annyira üres vagyok, rideg. Úgy érzem mintha egy nagy semmiben lebegnék, nem tudom mihez kezdjek mit csináljak.
pszichiáterhez menj el!én is hasonló tünetekkel mentem oda.megállapították,hogy bipoláris zavarom van,ami mániás depressziót jelent .kevert tünetekkel,ami a pánikbetegségre is utal.nem biztos hogy az van neked is,de egy jó dokit ha kifogsz,az kideríti.én gyógyszereket kapok 2 hete,de máris jobb minden mint elötte.orvos lásson,nehogy súlyosbodjon a baj.én is időben mentem szerencsére.sok sikert!
2010. jan. 19. 21:59
12/19 anonim válasza:
Serdülő korba léptél. :)
2010. jan. 21. 13:35
13/19 anonim válasza:
Bárkit elkaphat élete egyes szakaszaiban a depresszió. Akkor is, ha általában ő az erős.
2010. jan. 21. 14:42
14/19 anonim válasza:
Az ember nem húszévesen kezd el kamaszodni.
2010. jan. 21. 15:54
15/19 A kérdező kommentje:
Kamaszkoron azt hiszem már túl vagyok. Megvolt a lázadó korszak, a bulik.., azt hiszem azóta már megkomolyodtam.
2010. jan. 21. 19:40
16/19 anonim válasza:
Basszus én pont ugyanilyen vagyok amiket leírsz :O
21/L
2010. jan. 22. 19:27
17/19 anonim válasza:
Illetve egy valamiben nem, nálam az is ingadozó, mennyire fogadom el magam...
előző
2010. jan. 22. 19:28
18/19 anonim válasza:
Volt barátnőmnek is ilyen betegsége van. Kapott rá gyógyszert és semmi baja. Neki, ahogy visszamondta, egyik napról a másikra jött meg, nem akarok belemenni mert hosszú lenne se nagy megrázkódtatás érte és a kisfiával is egyedül maradt. Egyébként NEM DILIS az ilyen ember, TE sem vagy az. Szerintem mindenképp kérj szakmai segítséget, anélkül kevés az esélyed egyedül.
2010. jan. 22. 19:29
19/19 anonim válasza:
Nekem is így kezdődött,és pánikbetegséget diagnosztizáltak.
Ha rám hallgatsz veszel MAGNEB6-ot és orbáncfűteát.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!