Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ha beveszek 2 0.25-ös frontin...

Ha beveszek 2 0.25-ös frontin tablettát lefekvés előtt és 1 sanval tablettát (altató) azzal tudnék normálisan aludni?

Figyelt kérdés
mármint úgy hogy pihentető alvás mert tegnap vettem be csak sanval-t azzal aludtam de ugyanúgy kialvatlan voltam (gondolom nem volt mélyalvás periódusom), sokat agyalok meg stresszelek mostanába és egy hete alig alszom, az orvos antidepresszánst irt fel amit nem szeretnék kiváltani. Mikor ilyen van és jol kialszom magam akkor helyrebillenek, csak most nem tudok egyszerüen kikapcsolni

2014. szept. 9. 14:42
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Ha egy darab 10 mg-os Sanvaltól nem alszod ki magad,akkor komoly pszichés problémáid vannak.Nekem segít az antidepresszáns,a nyugtatót csak este szedem,hogy ne szokjak rá annyira.Ha a nyugtalan lelkiállapot okain nem tudsz változtatni,és semmiképp sem akarsz gyógyszereket szedni,akkor próbáld ki a természetes,növényi hatóanyagú szereket.Fontos a testi-pszichés fáradtság is a jó alváshoz.És még sok-sok minden..
2014. szept. 11. 23:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!