Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Rossz ember vagyok? 16/L...

Rossz ember vagyok? 16/L vagyok, és észrevettem ha valaki valamilyen sokkoló, vagy rossz hirt közöl, akkor késztetést érzek arra hogy mosolyogjak.

Figyelt kérdés
Ezenefelül hipochonder vagyok, és kiskoromban ment a tvben valami betegségel kapcsolatos dolog, a szobában lécő összes ember rám nézett, és oylankor mindig mosolyogtam, de nem azért mert örülök. Most is igy van...és iszonyuan szégyenlem, és büntudatom van, de nemtehetek róla, nemakarok iylen lenni, és tényleg nemakarom hogy másokkal rossz történjen, de külsőre épp az ellenkezője látszik.
2010. jan. 18. 16:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Velem is előfordul. Valami reflexprobléma lehet.
2010. jan. 19. 13:54
 12/14 anonim ***** válasza:

Én is ugyanígy vagyok és engem is zavar. Nagyon kínos tud lenni, de sajnos nem tudok tenni ellene :S

Bocsi hogy visszakérdezek de mi az a hipohonder?

2010. ápr. 11. 21:22
 13/14 anonim válasza:
Utolsónak:
2011. dec. 28. 23:28
 14/14 anonim válasza:
hipochonder = képzelt beteg
2011. dec. 28. 23:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!