Rossz ember vagyok? 16/L vagyok, és észrevettem ha valaki valamilyen sokkoló, vagy rossz hirt közöl, akkor késztetést érzek arra hogy mosolyogjak.
Figyelt kérdés
Ezenefelül hipochonder vagyok, és kiskoromban ment a tvben valami betegségel kapcsolatos dolog, a szobában lécő összes ember rám nézett, és oylankor mindig mosolyogtam, de nem azért mert örülök. Most is igy van...és iszonyuan szégyenlem, és büntudatom van, de nemtehetek róla, nemakarok iylen lenni, és tényleg nemakarom hogy másokkal rossz történjen, de külsőre épp az ellenkezője látszik.2010. jan. 18. 16:36
1/14 A kérdező kommentje:
Tudom szörnyen hangzik, de nemtudok mit csinálni, és lassan ott tartok ha rosz dolgot hallok elmegyek, hogy senki ne lásson.
2010. jan. 18. 16:37
2/14 anonim válasza:
Én a saját nagyanyám temetésén mosolyogtam,pedig hiányzik nagyon,de egyszerűen lehajtottam a fejem hogy ne lássa a sok sirdogáló/szomorkodó rokon hogy én majdnemhogy mosolygok már.Nem tudom mitől lehetett ez,de szerintem nem vagy rossz ember ettől...
3/14 A kérdező kommentje:
ugyanez votl velem! csak a papám temetésén.. énis a koporsónál áltlam, és mikor körbenéztem mindenki sirt. énmeg nem.. és próbáltam visszafoyltani.. 9 éves voltam, persze később, iszonyu büntudatom volt emiatt:S
2010. jan. 18. 16:44
4/14 anonim válasza:
Ezek szerint nem az érzelmeiddel van gond, hanem a kifejezésükkel. Nekem azt mondták, hogy gyakoroljak a tükör előtt.
5/14 anonim válasza:
Rossz ember nem vagy, elvégre gondolom nem úgy érzel.
Én is hasonlóképpen vagyok, én is sokszor elmosolyodok, akármilyen rossz hírt is kapok. :( Nagyon ciki, pedig belül egyáltalán nem mosolygok. 28/l
6/14 anonim válasza:
Hu ez de jó hogy leírtad. Ettől nem vagy rossz, hisz nem azért csinálod, mert boldoggá tesz. Nálam is így van. Én csak azt szoktam mondani rá, hogy kinomban nevetek. Egyszer meghalt egy nagyon közeli ismerősöm. A temetés után nevető görcsöt kaptam. Nálam talán annak is köze van a dologhoz, hogy szégyenlek sírni mások előtt. A szervezetem viszont biztosan érzi, hogy "ha nem engedi ki a gőzt akkor felrobban". Így hát a felgyülemlett érzelmek így törnek felszínre. Nálad nem így van esetleg?
7/14 A kérdező kommentje:
de igen.. én sem szeretek mások előtt sirni, és utálom ha azt várják hogy sirjak, vagy ha azt hiszik hogy sirni szeretnék, csak nem merek. Egyébként zavaromba is előfordul sokszor, meg mikor egyedül utazom a metrón, vagy valahol, néha rámtör a nevetés. Nem azért mert őrült vagyok, csak gyszerűen tudom hogyha elnevetem magam őrültnek néznek, és ezért valahogy mindig sikerül, pedig pont az lenne a cél, hogy ne nevessek. Fura dolog:D De azért örülök hogy nem csak én vagyok igy ezzel a nevetős dologgal.
2010. jan. 18. 18:43
8/14 anonim válasza:
a mosolygásod mást takar. nem azt, hogy viccesenek találod. valójában mélyebbre kéne ásnod, mert ez egy felületi megnyilvánulása egy komolyabb problémának. amikor megrázkódtatás ér vagy vmi kellemetlent hallok, miért mosolygok?miért így fejezem ki magam? ez a kérdés, nem az hogy rossz ember vagy. hiszen akkor nem is érdekelne ez az egész. vmi feldolgozatlan problémád lehet. nekem is volt problémám, de nem a mosolygással, utána jártam ennek a reakciónak és kisült, h egészen mást takar, mint aminek látszik.
9/14 anonim válasza:
Én is hasonlóan vagyok. Általában utálok látványosság lenni.
10/14 anonim válasza:
Én sem szeretek mások előtt sírni és én úgy vagyok vele, hogy mikor folyamatosan jönnek a problémák akkor nem sírok stb ez megy vagy jó 2 évig, de mikor már annyira nem bírom akkor egy kicsike apróságon jól elsírom magam s akkor kijön minden vagy 2 órán keresztül csak sírok, de szerintem te azért nevetsz ilyen helyzeteken, mert zavarban vagy, h nem tudsz így sírni mások előtt és ezt ezzel leplezzed! Nálam is volt ilyen az oszimnak meghalt az élettársa ő meg bejött a terembe és elkezdett sírni én meg annyira kényelmetlenül éreztem magam, h elkezdtem nevetni szinte már nem is tudtam, h mi csináljak magammal inkább a WC-be mentem és ott nevettem! Nem vagy te rossz ember inkább csak az érzelmeid kifejezésével vannak problémák!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!