Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért nem vagyok képes elkötel...

Miért nem vagyok képes elkötelezni magam semmi felé teljesen?

Figyelt kérdés

Tetoválni szerettem volna valamit magamra, de rájöttem, hogy még csak nem is ismerem magam és nem tudnám magamon ugyan azt elképzelni egy életen át, úgyanúgy ahogy azt sem, hogy egy partnerrel és egy foglalkozással töltsem az életem hátralévő részét. Sőt, hajszínnel is így vagyok. Zenei írlésem és barátaim is folyamatosan változnak, emellett egy helyen sem tudnék egész életemben élni. (Éltem már máshol is.)

Valószínű hogy én ilyen vagyok, de így hogyan készítsek tetoválást, mert azt nagyon szeretnék, csak nem most még hanem érettségi után.

19/l.

Köszi

2014. szept. 8. 17:39
 1/2 A kérdező kommentje:
Bocsi a nyelvtanért.
2014. szept. 8. 17:40
 2/2 anonim válasza:

Én is ebben a "betegségben" szenvedek..:) holnap varratok magamra, kénytelen leszek késöbb beletörődni mert tudom hogy soha nem fog onnan eltűnni, talán ez az első lépés hogy vége legyen ennek a borzalomnak.

19/f

2014. szept. 11. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!