Hogy gyógyulhatnék meg a skizotípiás betegségből?
Figyelt kérdés
Gyógyszer nincs amit adnak rá több kárt csinál mint hasznot!
Te mit ajánlasz?
2014. szept. 7. 22:18
1/4 anonim válasza:
Nem vagyok szakember, de én azt olvastam erről a betegségről, hogy kigyógyulni nem lehet belőle, csak kordában tartani gyógyszerekkel. Végig kíséri a beteget élete végéig. Aztán hogy mi igaz belőle nem tudom.
2/4 anonim válasza:
ÁÁÁÁ, bocs! Felejtsd el amit írtam, mert most látom félre olvastalak XD skizofrént olvastam, na mindegy. A fasza rendszer meg nem engedi a komment törlését, úgyhogy felejtsd akkor el amit leírtam, az másra vonatkozott, sorry!
3/4 Bárzsing válasza:
Lényegében nem mondott rosszat az előző válaszadó sem. A skizotíp személyiségzavar nem betegség, mint ahogy a többi személyiségzavar sem. Ez egy olyan személyiségkonstelláció, ami hajlamosabbá tesz egyéb pszichiátriai betegségek kialakulására. Ez utóbbiakat lehet gyógyszerrel kezelni. A személyiségzavart viszont csak enyhíteni lehet, pszichoterápia segítségével.
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm
2014. szept. 8. 20:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!