Mélyebben nemlehetek már lelkileg?
Figyelt kérdés
Régebben volt pár problémám amitől értéktelennek éreztem magam de ezt mindig elfolytottam. Nőtt bennem az üresség, szociális kapcsolatok hiánya és egyedül éreztem magam. Értéktelen voltam és angyon sokszor hirtelen változó hangulatom volt amikor egyedül voltam, táraságban rejtegettem. Az utóbbi időben, miután az öngyilkosságon is megfordult az agyam párszor, egy barátom hogy is mondjam... mellettem votl. Rengeteget segitett hogy ottvan, de utólag kiderült hogy ő depressziós és kárt tesz magában rendszeresen. Hadnemondjam mennyire gyülöltem magam mert nem láttam hogy szenved, hogy nincs jól. Mostanában viszont egy cél van előttem és bármi mást ami eddig zavart nevetve félredobom. Teljesen üresnek érzem magam, de ezúttal nem zavar. Nincs kedvem élni, de meghalni sincs. Nemérdekel mi a srosom, mi lessz velem csak az hogy ennek a barátomnak segithessek, ezen kivül semmi más nemérdekel. Lelkileg gödörben vagyok, és nem zavar. Jó ez igy, esetleg mélyebbre eshetek ?2014. szept. 6. 14:38
1/2 Borosta2 válasza:
Hidd el van még ennél mélyebb gödör is ne érdekeljen más csak a cél: kijutni belőle küzdeni mert az élet szar de nem várhatod el hogy napról napra hirtelen jó lesz minden fájdalomban élni rossz de még mindig jobb mint fájdalomban meghalni...
2/2 A kérdező kommentje:
Viszont ez a fájdalom ami körülölel, le se szarom nemérdekel visszaölelem én. Halott vagyok belül csak az érdekel hogy ennek a barátomnak segitsek :'D
2014. szept. 6. 23:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!