Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi lehet a bajom? Aggódom...

Mi lehet a bajom? Aggódom értem.23/L

Figyelt kérdés
Imádok szenvedni. Szeretek szélsőséges dolgokat csinálni, mert akkor érzem, hogy élek. Felszedtem egy srácot, egy igazi álom volt, de úgy látszik, annyira nem szerettem, mert direkte elüldöztem magamtól. Most pedig attól szenvedek, hogy az utolsó döfést nem én, hanem ő kezdeményezte. Így ő nyerte meg a játékunkat. Szeretek beégni, azt az érzést, amikor a szégyen égeti a lelkemet. Direkt csinálok magamnak egy csomó problémát. Meg akarok halni. Mi a bajom?
2014. szept. 5. 09:16
 1/2 anonim ***** válasza:
66%
Az,hogy te is csak egy idióta hisztis pic*a vagy,aki ahelyett,hogy normálisan élné az életét idejön virnyogni. Majd mindjárt jönnek egy csomóan bátorítani és próbálni meggyőzni,hogy változz meg. Te pedig ezen fogsz élvezkedni és tovább játszani magad,hogy még többen elégítsék ki a beteg kis vágyadat az írásaikkal. Tudod mit? Én azt tanácsolom,hogy ha úgyis meg akarsz nyúvadnia,akkor hajrá. Előbb-utóbb úgyis az lesz a vége. De inkább előbb legyen,mert ha bekerülsz a diliházba,csak a mi adófizetői pénzünkből fognak eltartani sajnos. Szóval csak hajrá!
2014. szept. 5. 09:28
 2/2 anonim ***** válasza:
Én is szerettem szenvedni, évekig, élveztem, hogy érzek valamit. Aztán elég lett, és ki akartam jönni belőle, de sokkal nehezebb volt, mintha el sem kezdtem volna belemenni. A saját boldogságodért CSAK TE, egyedül vagy felelős, és ezt nem egy idézetes könyvből írtam ki, hanem élettapasztalat. Hajrá.
2014. szept. 5. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!