Ugye nem lesz bajom (férgek)? Aggódom.
Figyelt kérdés
Tegnap este/éjjel véletlenül lenyeltem egy legyet, amelyből kukac jött ki, vagyis, feltehetőleg peték is voltak benne. Attól félek, hogy életben maradnak bennem a lárvák, kikelnek a peték, és enni kezdenek belülről. Ugye, nincs okom az aggodalomra??? :O2013. okt. 1. 12:43
1/5 A kérdező kommentje:
Van egy kis idegi problémám is, megjegyezném.
2013. okt. 1. 12:48
2/5 anonim válasza:
Érdekes,mert én meg attól szoktam félni,hogyha megcsíp egy pók,akkor belém mennek a petéi,és apró kis ezer pók fog belőlem kikelni.
De egyébként nem,valószínűleg elpusztulnak, a gyomorsav szerintem mindenképp megöli őket.
3/5 anonim válasza:
:D ... És honnan tudod ,hogy kukacok jöttek ki belőle ??? Analizáltad és utána nyelted le ? -.-
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
13:15
Fürdés közben beleesett a vízbe, én meg megvizsgáltam a kádban ülve közelről (ekkor láttam meg a kukacot), majd lemerültem a víz alá, de közben véletlenül nyeltem egy adag vizet, melyben benne volt a légy is.
2013. okt. 1. 13:27
5/5 anonim válasza:
Nyugi biztos ,hogy nem lesz semmi bajod .Az is lehet már ki is ürült belőled .Egyébként is a gyomrodban való tartózkodást amúgy sem élte volna túl a légy ... a gyomorsav elkezdi lebontani a táplálékot (adott esetben a legyet ). Ne aggódj ! ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!