Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi a véleményetek rólam ezen...

Mi a véleményetek rólam ezen leirtak alapján?

Figyelt kérdés

Nem tudok egy jóízűt beszélgetni mondhatni senkivel.

Körbe nézek magamon kivul es azt latom milyen jókat beszelgetnek az emberek. Mintha folyamatosan tavolodnek el az emberektol. Nincsennek barátaim, regen nagyon jószívű voltam, sok embert családtagként kezeltem. Mára ez változott, nagyon bezarkóztam. Van barátnőm de sokszor azt érzem tole is tavolodom. Eleg gyakran előfordul h estenkent még mikor a barátnőmmel vagyok is, azt érzem egyedul vagyok, ott üll mellettem, de mégis azt érzem messze tőlem. Ilyenkor rendszerint olyan fura érzésem van, ilyen panikroham előtti előszél féle..nagyon magányos érzés. Továbbá erdekes, hogy ilyenkor nagyon nem vagyok beszédes: Lasd ha nem kerdeznek nem beszelek magamtól.

A másik, nagyon nagyon keves ember van akit el tudok fogadni, szinte minden emberben a rosszat latom meg.

Lehet az hogy már átlátok az embereken, a sok felszineskedésen, ez állhat a háttérben. Ugyanakkor meg talán ez is része az emberi kapcsolatoknak, a jopofizas, a felszinesseg...

2014. szept. 4. 06:22
 1/4 anonim válasza:
Van neked munkád, hobbid, vagy akármid amivel kitöltheted az életedet? Lehet, hogy egy fárasztóbb nap után már nincs energiája ilyesmiken kattogni az embernek, és sikerül kicsit egészségesebb gondolkodású életet élnie.
2014. szept. 4. 06:40
 2/4 anonim ***** válasza:

Van egy rossz szokásom.

Minden egyes iskola, munkahely, bármi váltáskor, amikor szabaddá válik az időm huzamosabb ideig, egy enyhébb depresszióba esem. Semmi dolgom nincs, bármit tehetnék, ehelyett nem teszek semmit, csak mélázom. Addig mélázom, ücsörgök, töltöm a semmivel az időm, míg el nem telik egy, két, három nap, vagy akár egy hét is úgy, hogy nem mentem sehova.

Visszamegyek az emberek közé, mert vissza _kell_, mert ezt mondták, hogy ez így helyes, ők kérdeznek, én meg nem tudok nekik mit mondani.

Mit csináltam mostanság?

Semmit.

Mi van velem mostanság?

Semmi.

Kérdezném, hogy velük mi van, de egyrészt nem érdekel, másrészt érzem, hogy csak irigy lennék, hogy nekik - látszólag - minden annyira jó és eseménydús.

Közben meg megijeszt, hogy nem érdekelnek, és ettől még inkább kínosak ezek a beszélgetések, még inkább nem mennek, és még inkább nem érdekelnek.

Aztán ha lesz újra munkám, újra egyetem, tanfolyam, bármi, akkor visszarázódom nagyjából.

De ha van esélyem kijönni a ritmusból, akkor kimegyek a ritmusból. Mert, fáj bevallani, "magányos farkas" vagyok.

Nem lehet nálad is valami ilyesmi?

Ha felpörgetnéd az életedet, nem menne jobban a beszélgetés? Akarsz egyáltalán másokkal beszélgetni, vagy jól megvagy egyedül és nem is igényelnéd, ha nem éreznéd úgy, hogy igényelned kell?

Barátnőd mit csinál? Mit csináltok együtt?

2014. szept. 4. 07:51
 3/4 A kérdező kommentje:

Jó kérdéseket feszegetsz.

Egyrészről részemről is így van, igazán sokszor engem sem érdekel mi van az illetővel, (ezek többnyire munkatársak). Másrészről eléggé el távolodtam a társasági élettől. Szerintem ez is benne lehet. Míg voltak barátaim, eljárogattam velük, jobban ment ez a közösségi élet. De igazán mindig éreztem magamban hogy kilógok sok helyről.

2014. szept. 4. 08:23
 4/4 anonim ***** válasza:
Hova lettek a barátaid? Volt valami konkrét oka, hogy kívülállónak érezted magad? Szeretted őket? Mármint őszintén.
2014. szept. 4. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!