Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szorongás, depresszió váltja...

Szorongás, depresszió váltja egymást, van ilyen?

Figyelt kérdés
Már régóta szenvedek ezekkel a problémákkal, de az elmúlt egy hónapban ért egy trauma... 1 hétig lappangott, majd 2 hete teljesen padlóra vágott, kiskori dolgok miatt. 2 hétig tiszta depressziós voltam.. viszont most örültem hogy ez elmúlt, elkezdtem baromira szorongani. De tényleg rohadtul. Félek mindentől, félek egyedül lenni, félek hogy megőrülök. Ez el fog múlni? Mit tudok tenni ezellen? Ilyen van hogy egymást váltják ezek a tünetek?

2014. szept. 3. 17:51
 1/2 anonim ***** válasza:
Igen, van, és valószínűleg mindkét dolog hátterében ugyanaz áll (hogy mi, azt neked kell megfejtened és aztán megoldanod, lehetőleg pszichológussal). Volt ilyen, depressziós voltam, kijöttem belőle, elmúlt, aztán elkezdtem kényszeres lenni, aztán most éppen pánik... valamilyen módon találnak ezek a dolgok mindig sajnos, hogy előjöjjenek, amíg nincs az ok magadban rendezve.
2014. szept. 3. 18:41
 2/2 A kérdező kommentje:
Milyen alattomos különben, azt hiszem megvan az oka egyébként... amire a napokban jöttem rá, talán ezért lehet a nagy intenzitása. "Jó" hogy nem csak én vagyok így, mert baromira kétségbe estem, de remélem hamarosan elmúlik, mert az egészben a szorongás a legszarabb, amikor hirtelen rámjön és menekülnék és nemtudok micsinálni. Nekem is volt pánikos korszakom is, az most egy hónapja elmúlt, 2 hétig depi volt, most meg jön a szorongás. Marha jó, de remélem ahogy az okot elengedem, megszűnik.. mert kiakasztó...
2014. szept. 3. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!