Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit csináljak? Orvos kizárva.

Ggggé kérdése:

Mit csináljak? Orvos kizárva.

Figyelt kérdés

Amióta az eszemet tudom, voltak rossz gondolataim öngyilkosságról,ilyesmiről. Ez mostanra nagyon kiteljesedett és a külső körülmények is eléggé felvetik a kérdést.

A párkapcsolatom válságban,nincs jövője.A szüleim ellenségként kezelnek, az iskolában piszkálnak, nem csak osztálytásak,de van egy tanár is,aki beszólogat.

Nem akarok élni,engem nem vonzz az,hogy mi lehetne a jövőben,ha teszek érte blablabla...Csak félek.

Így nem tudom mi legyen,az érettségitől nagyon félek,nem tudom megcsinálni,nem maradj semmi jó az életemben,csak a rossz gondolatok...

Mit csináljak?

2014. aug. 28. 09:31
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Valóban nem fogják tudni a boncolás alapján. Ez viszont nem jelenti azt, hogy az agyadban nincsenek kóros biokémiai folyamatok. Az agy a legösszetettebb szervünk, a pontos működése a mai napig nem ismert. Emiatt van az például, hogy több forgalomban levő gyógyszer pontos hatásmechanizmusa nem teljesen ismert, holott a szer hatásosnak bizonyul a legtöbb esetben.
2014. aug. 28. 10:11
 12/17 A kérdező kommentje:
És attól lehet,hogy így gondolom a dolgokat?
2014. aug. 28. 11:26
 13/17 anonim ***** válasza:

Pszichológushoz akkor nyugodtan elmehetsz, mert szerencsére ő nem orvos, hanem bölcsész. :)

A kóros kémiai folyamatok témakör csak feltételezésen alapul, bizonyítani még nem igazán sikerült.

2014. aug. 28. 16:35
 14/17 anonim ***** válasza:

De nincsenek barátaid?

Akikkel tudsz beszélgetni

2014. aug. 28. 18:15
 15/17 A kérdező kommentje:
Nincsenek.Akik voltak,már elhagytak, és pont azért,mert ilyen vagyok.
2014. aug. 31. 20:37
 16/17 anonim válasza:
Beszólogat a tanár? Mesélj még!
2014. aug. 31. 22:04
 17/17 anonim ***** válasza:
13-as! A bölcsész néhány évet elténfereg az egyetemen, a pszichiáter pedig még 5 évet tanul az általános orvosi diploma megszerzése után.
2014. szept. 1. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!