Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit csináljak? Orvos kizárva.

Ggggé kérdése:

Mit csináljak? Orvos kizárva.

Figyelt kérdés

Amióta az eszemet tudom, voltak rossz gondolataim öngyilkosságról,ilyesmiről. Ez mostanra nagyon kiteljesedett és a külső körülmények is eléggé felvetik a kérdést.

A párkapcsolatom válságban,nincs jövője.A szüleim ellenségként kezelnek, az iskolában piszkálnak, nem csak osztálytásak,de van egy tanár is,aki beszólogat.

Nem akarok élni,engem nem vonzz az,hogy mi lehetne a jövőben,ha teszek érte blablabla...Csak félek.

Így nem tudom mi legyen,az érettségitől nagyon félek,nem tudom megcsinálni,nem maradj semmi jó az életemben,csak a rossz gondolatok...

Mit csináljak?

2014. aug. 28. 09:31
1 2
 1/17 Imola Ágnes ***** válasza:
100%
Orvos miért is van kizárva?????
2014. aug. 28. 09:39
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Döntsd el hogy gyáva vagy és elmenekülsz vagy szembenézel az akadályokkal és leküzdöd őket!
2014. aug. 28. 09:49
 3/17 A kérdező kommentje:
Mert nem hiszek az orvosokban ilyen téren.Orvos annak kell,aki beteg.Az életfelfogásom nem betegség.
2014. aug. 28. 09:50
 4/17 anonim ***** válasza:
Tanulj és kész
2014. aug. 28. 09:55
 5/17 anonim ***** válasza:
Az érettségitől nem félni kell, hanem készülni kell rá
2014. aug. 28. 09:55
 6/17 anonim ***** válasza:
Pszichológus. Vagy ha az is kizárva, akkor SZENVEDJ!
2014. aug. 28. 09:57
 7/17 anonim ***** válasza:
Tévedsz, mert bizony betegség. Többek között pont az ilyen problémákra találták ki pl az SSRI gyógyszereket.
2014. aug. 28. 09:57
 8/17 A kérdező kommentje:
Oké,és a többi?
2014. aug. 28. 09:58
 9/17 anonim válasza:
Pedig te pont pszichológushoz tartozol. Elmenni hozzá nemszégyen és nem is megalázó! Ha őszintén beszélsz vele kitud elemezni és az alapján tud segíteni neked hogy kimássz ebből. Neki ez a dolga, (és elég sok embernek kellene itt de...) Magyarországon valamiért úgy tartják hogy aki elmegy oda az őrült / értelmi bajai vannak.
2014. aug. 28. 09:59
 10/17 A kérdező kommentje:
De mitől lenne betegség? Ha holnap elüt egy busz és felboncolnak,soha nem fog kiderülni,hogy én ilyen voltam agyilag.
2014. aug. 28. 09:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!