Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ezen lehet változtatni valahogy?

Ezen lehet változtatni valahogy?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Megfigyeltem magamon h egyszerűen nen tudok ugy merni nézni egy idegen lányra, hogy tudtára adjam tetszik nekem.

Akárhányszor ránézek egy nekem tetsző lányra, már negativitast sugalhatok, mivel ösztönösen bekapcsol bennem a védelem. Egyszerűen azt érzem semmi esélyem. Már elébe elítélem a lehetosegen es ez nem jo. De legrosszabb hogy mindet mélyről fakad, nem holmi atlepek rajta es kesz. Onbizalomhiany. Ebben biztos az is benne lehet h nincsennek baratim, nem vagyok az az alapjaiban vett társasági ember. Fárasztó szamomra sok emberrel a beszélgetés a sok értelmetlen dolgairól.

De ez a lany dolog nagyon zavar engem. Olyan érzés mikor ranezek egy lányra mintha már megvető, lekezelő pillantást is vetne rám, mondván nem érdekelsz :(

Miert van ez?

De jo lenne ezt a tulajdonságom eltuntetni magamból.

2014. aug. 28. 07:34
 1/5 A kérdező kommentje:
Miert kell ilyen aprosagokra erzekenynek lenni...ne tudjatok meg hogy gyűlölöm ezt.
2014. aug. 28. 07:36
 2/5 anonim ***** válasza:

Az írásodból ítélve még eléggé fiatal lehetsz. Azt írod, hogy egyből lekezelő pillantást vélsz felfedezni. Ez lehet, hogy így van, de majd lesz egy lány, akivel teljesen mást fogsz érezni, csak légy türelemmel.

Másokkal szemben pedig légy kedvesebb! Lehet, hogy ami neked értelmetlen dolognak tűnik, az másnak nagyon is fontos.

2014. aug. 28. 08:02
 3/5 anonim ***** válasza:

Mert lehet, hogy a kiszemelt lányoknál tényleg nincs sok esélyed. Ezen kívül mennyire ismered őket? Lehet, hogy ők is olyan unalmasak és fárasztóak lennének Számodra, ha közelebbről megismernéd őket, mint azok, akikhez nem tudsz beilleszkedni.

Én is így voltam vele anno: hallgattam őket, unalmasak voltak, mondom ebben én nem is akarnék részt venni, de közben egyedül is voltam. Nekik viszont ez tényleg lehet fontos.

Értékesés, megbecsült ember lehetnél, csak fel kell építened az alapokat hozzá. Gondolkozz el azon, hogy milyen vagy, mik az erősségeid, mik a negatívumaid, és barátkozz meg velük. Valamint: keress Hozzád illő barátokat, akik szimpatikusak, és visszahúzódóak, mint Te. És tégy meg mindent annak érdekében, hogy büszke légy Magadra. Aztán több magabiztosságod lesz a lányok felé is. :)

2014. aug. 28. 10:51
 4/5 anonim ***** válasza:

*értékes és

:D Bocsi.

Egyébként sok múlik az adott közösségen is, ha egy másikba átkerülsz később, akkor lehet, hogy Hozzád hasonlóakkal leszel körülvéve, és rögtön jobban részt fogsz venni a szociális életben, ha nem is azonnal.

2014. aug. 28. 12:46
 5/5 A kérdező kommentje:

Olyan rossz kimondani amit most leirok. Tobb even keresztül abszolút nem éltem mondjuk társasági életet, nincs olyan ember anyán felül akit kozel akarnék engedni magamhoz. Voltam igen mély ponton eme elszigetelődés miatt. Szabályosan már kényelmetlenül érzem magam ha társaságban vagyok:(

Probaltam utazasaim során ismerkedni leszolitani lányokat de nem tudom elhinni h annyi lányból egyel sem jutottam el a talalkaig. Aztán egy szórakozóhelyre vetemedtem egyedul, es mondhatjuk jo kedvem volt, es volt egy lany akivel ...tudjatok tekintet. Ő megkeresett közösségi oldalon, ram irt es végül összejöttünk, de mindet ugy h mikor találkozzunk nappal...azt mondtam magamnak na nee. Abszolut nem jott be. De tovabb folytattam a talalkakat mert....tudjatok, akit én akartam senkivel nem lett semmi, es ez annyira rossz érzés. Magyarán meglátszik h az önbizalmam Sehol. Nen le akarom irni szegeny lányt, csak szimplán abszolút nem volt az esetem.

, tudjátok nem tudom magam elképzelni társaságban hogy engem szeretnenek. Mindig inkabb egyedul vagyok.

Ugyan ezt érzem mar lányokkal szemben is. Ugyanakkor meg mérges vagyok magamra higy igy velekedem sajat magamrol, de sajnos mélyről jövő érzés.

2014. aug. 29. 07:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!