Az antidepresszánsoknak mennyi idő kell h kiürüljön a szervezetből, elegendő 1 hónap?
triciklikus antidepresszáns az amitriptilin is, elvileg nem gond ha terhesség alatt is szedi az ember, csak jobban örülnék ha teljesen kiürülne a szervezetemből
köszi a választ
Ha orvos/pszichiáter javaslatára szedted, tőle kéne megkérdezned.
Ha drogként, saját elhatározásodból kapkodtad be, szerintem várj még.
Nem írod, mennyi ideig éltél a szerrel, de csupán azért is kell várnod, nehogy a várandósság ideje alatt ess vissza!
Ezt a szert én konkrétan nem ismerem. Viszont szedtem citalopram hatóanyagú szert, annak kellett úgy fél év. De ez is csak saját tapasztalaton alapult (addigra múlt el az utolsó mellékhatása is), nem az orvostól tudom.
Vannak viszont más jellegű gyógyszerek amiknél akár egy-két évet is kell várni, mert magzatkárosító hatásúak. Szóval inkább tényleg az orvostól kérdezd meg és ne itt próbáld meg kideríteni; biztos ami biztos.
Gondolj arra, hogy a szülés előtti időkben tünetmentesek közül mennyien lesznek szülés után depressziósak!
Helyedben már csak ezért is FELTÉTLEN megbeszélném a DOKIVAL!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!