Zsidó vallású pszichiáter Budapesten?
Figyelt kérdés
Reményeim szerint értelmes, használható választ is fogok kapni. IQ fighterek kíméljenek, a köpködők válaszát rezzenéstelenül figyelmen kívül hagyom. Az értelmes válaszokat szeretettel várom és köszönöm!2014. aug. 16. 20:59
1/3 homo ludensz válasza:
Az lenne furcsa ha nem zsidó felmenőkkel rendelkező pszichiáterbe botlanál. Azt már én sem tudom hogy melyik másik gyakorolja közülük a vallását de furcsállom is a kérdést hiszen te nem rabbit keresel a pszichiáter meg másban jártas.
2/3 anonim válasza:
Csernus Imre tudtommal zsidó és ahogy elnéztem az árait nem is annyira vészes. Másról nem hallottam.
3/3 A kérdező kommentje:
Kedves vagy, hogy válaszolsz, de szerintem ne azt firtasd, hogy rabbit vagy mást keresek. Zsidó pszichiátert keresek, neveket szeretnék olyanoktól, akik ismernek egyet vagy konkrétan tudják valakiről bár még nem jártak nála. Csernus a maga huszonezrével nekem drága. Szerintem az országban kevesebben keresnek százezreket és fizetik meg ezt az árat könnyedén, a többségnek a tízezer is sok tekintve, hogy minimum heti egyszer jó lenne elmenni. Annak nincs értelme, hogy 5 havonta Csernus arra sem emlékszik, ki vagyok.
2014. aug. 18. 14:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!