Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Lehet egy pszichiáter buta?

Lehet egy pszichiáter buta?

Figyelt kérdés
Magánpszichodoktor az illető, valamennyire kattant szerintem. Olyan megnyilvánulása van pl "hát ezt a gyógyszert erre is szokták adni, majd lesz valahogy, lehet emelni az adagot ha szeretnéd, ahogy akarod." Ma felhívom hogy 3napig a reggelit nem vettem be, lesz-e bajom, tompítani fog-e ha holnap beveszem. Azt mondja, "nem tudom milyen hatást vált majd ki, reméljük jó lesz, majd vedd be ha ráérsz reggel." normális ??
2014. aug. 7. 16:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem inkább csak "nemtörődöm", le akar rázni, vagy nincs kedve részletesen elmagyarázni, hogy mit várhatsz a gyógyszertől, gyógyszerkihagyástól. Egyértelműen lusta, én lecserélném, mert amennyit ezek kérnek egy óráért, azért már olyat is találsz, aki foglalkozik rendesen a problémáddal.
2014. aug. 7. 16:55
 2/11 anonim ***** válasza:

Tuti gáz!

Én nem is szedném be, egy csomót fizethetsz semmiért, másik nem jöhet szóba?

2014. aug. 7. 16:56
 3/11 anonim ***** válasza:
Lehet. Ez inkább nemtörődömnek néz ki. Válts egy másikra. A te pénzed, a te egészséged, minek költöd olyanra, aki fél disznón vette a diplomáját és apu berendezte neki a magánrendelőt? Ez még elég kevés ahhoz, hogy valaki szakorvosnak is merészelje magát nevezni.
2014. aug. 7. 17:58
 4/11 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező.

Egy szakorvos ilyet nem csinál! Javaslom, hogy váltsa le az orvosát.

dr.

2014. aug. 7. 18:49
 5/11 A kérdező kommentje:
De nagyon kedves, meg is ölelt és levelezik velem, csak olyan mintha butalenne, lélek van bbenne meg szeretet. A frontint magamnak adagolhatom, ez érdekes. szó szerint ezt mondta: akkor és annyit veszek be belőle amennyi jól esik. - Mintha cukorka lenne komolyan.
2014. aug. 7. 19:16
 6/11 anonim ***** válasza:
Szerintem nem buta, csak mivel minden betegnél más és más mellékhatása lehet a gyógyszereknek, ezért nehéz neki is belőni, hogy nálad melyik a megfelelő gyógyszer és mennyiség. Nekem is volt ilyen orvosom, kb. nem tudott mivel kezelni, mert a szokásos gyógyszerekre rosszul reagáltam. Aztán meguntam és abbahagytam az egészet.
2014. aug. 7. 19:57
 7/11 anonim ***** válasza:

# 4:

Ohh, dehogynem. Én a mentális gondozóban futottam össze egy ilyen kissé ütődött pszichiáterrel. Nagyon gyorsan lerázott, kaptam egy papírt, hogy egy évig a háziorvosom írhatja fel a gyógyszeremet és ennyi volt. Még az sem hatotta meg, hogy szuicid gondolatok gyötörnek.

De ugye, ha az ember TB alapon megy valahova, akkor nem válogathat igazán; főleg ilyen orvoshiány esetén.

2014. aug. 7. 20:02
 8/11 A kérdező kommentje:
be kellene tudom, de én félek reggelente bevenni ezeket a gyógyszereket. Engem nem fognak kinyírni a pszichiátria vacakjai,önmagamtól meg fogok gyógyulni. a robotszellemek azt mondták az első nap mikor nem vettem be, hogy "Nem lehetsz öngyilkos. Bármit érzel, önmagadtól kell felépülnöd." ..csak miért látok olykor káoszt, de túl fogom élni, nem fogja senki korlátok, gyógyszerek közé szorítani az érzésvilágomat,azt csinálok amit akarok...
2014. aug. 7. 20:46
 9/11 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Nem szkizofréniával kezelik? Nagyon érdekes az esete. Az orvosa azt állítja, hogy emelheti a dózist, ha szeretné. Ez felettébb érdekes, mivel egy antipszichotikum dózisát nem emelgethetjük fel-le. Vannak olyan gyógyszerek, amiket szükségjelleggel kell bevenni. Ezek nem azok valószínűleg.

Milyen gyógyszereket kell szednie?

Azok, amiket szed, valószínűleg pont ezeket a tüneteket szüntetik meg. Az érzelmi világát nem nagyon módosítják. Abbahagyta a gyógyszerszedést, és ez lett az eredménye. Robotszellemeket lát, akik beszélnek is magához. Az nem a valóság, rendben?

dr.

2014. aug. 7. 21:02
 10/11 A kérdező kommentje:

Nem tudom mivel kezelnek, valami bipoláris izé meg személyiségzavar, de egyik sem igaz... most érettségiztem júniusban, majdnem kitűnő, egy négyes van.

lamolep, invega meg frontin. Ezeket nem tudnám csak egyszer mondta és bennem maradt, mint a pí értéke száz tizedesjegyig. Hol tetszik élni? Nyíregyházán rendel a dokim. csak az öngyilkossági kísérleteim miatt kerestek orvost a szüleim.

2014. aug. 8. 06:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!