Lehet egy pszichiáter buta?
Tuti gáz!
Én nem is szedném be, egy csomót fizethetsz semmiért, másik nem jöhet szóba?
Kedves Kérdező.
Egy szakorvos ilyet nem csinál! Javaslom, hogy váltsa le az orvosát.
dr.
# 4:
Ohh, dehogynem. Én a mentális gondozóban futottam össze egy ilyen kissé ütődött pszichiáterrel. Nagyon gyorsan lerázott, kaptam egy papírt, hogy egy évig a háziorvosom írhatja fel a gyógyszeremet és ennyi volt. Még az sem hatotta meg, hogy szuicid gondolatok gyötörnek.
De ugye, ha az ember TB alapon megy valahova, akkor nem válogathat igazán; főleg ilyen orvoshiány esetén.
Kedves Kérdező!
Nem szkizofréniával kezelik? Nagyon érdekes az esete. Az orvosa azt állítja, hogy emelheti a dózist, ha szeretné. Ez felettébb érdekes, mivel egy antipszichotikum dózisát nem emelgethetjük fel-le. Vannak olyan gyógyszerek, amiket szükségjelleggel kell bevenni. Ezek nem azok valószínűleg.
Milyen gyógyszereket kell szednie?
Azok, amiket szed, valószínűleg pont ezeket a tüneteket szüntetik meg. Az érzelmi világát nem nagyon módosítják. Abbahagyta a gyógyszerszedést, és ez lett az eredménye. Robotszellemeket lát, akik beszélnek is magához. Az nem a valóság, rendben?
dr.
Nem tudom mivel kezelnek, valami bipoláris izé meg személyiségzavar, de egyik sem igaz... most érettségiztem júniusban, majdnem kitűnő, egy négyes van.
lamolep, invega meg frontin. Ezeket nem tudnám csak egyszer mondta és bennem maradt, mint a pí értéke száz tizedesjegyig. Hol tetszik élni? Nyíregyházán rendel a dokim. csak az öngyilkossági kísérleteim miatt kerestek orvost a szüleim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!