Mennyire normális dolog, hogy összegyűjtöm a régi játékaim másait?
9éves koromig volt egy nagy sárga macim...költözéskor mivel már el volt vásva anyám kiszelektálta.most találtam eladó ugyanolyat a neten és megveszem.majdnem elsírtam magam mikor megláttam!
Kindereket is gyűjtök,de csak azt,amikre emlékszem kiskoromból,ami meg volt nekem is csak az kell.
Meg van egy építő játék aminek nem tudom a nevét de tuti megszerzem valahonnan.az is elkeveredett az idő során.
Normális dolog ez vagy betegség?
Huszonéves fiatal vagyok,18 éves korom óta egyedül éltem egy ideje a párommal.
egy régi pszichológia könyv szerint az is arra utal, hogy valaki nem normális, hogy hörcsögöt kezdet tartani.
miért lennél beteg?
Milyen építőjáték? babilon?
Kedves válaszoló!
Ezerszer köszönöm,hogy segítettél!beírtam google képkeresőbe,hogy babilon építő játék...és az oldal közepén ott virított a nagypapámtól kapott elveszett készlet testvérkéje.ez ilyen négylábú szúrós fajta apu mindig feljajdult ha rálépett este:-)köszönöm!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!