Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Alvászavar, álmatlanságra...

Alvászavar, álmatlanságra valami jó gyógyszert?

Figyelt kérdés

15 éves vagyok,lány.

Ugy érzem kezdek megőrűlni hogy nem tudok normálisan aludni...

Fáj a fejem naponta , kezdek halucinálni, rá adásúl mindig is nagyon nehezen tudtam/tudok el aludni, van hogy ha sikerűl is aludnom akkor óránként felébredek... Már nagyon idegesít, mert félek, hogyha nem tudok többé aludni, akkor meghalok... Vagynemistudom :(

Emiatt az alvászavar miatt, van hogy nem eszek semmit mert egyszerűen nincs étvágyam, emiatt is fogytam le 2 kilót...( eleve sovány a test alkatom.)

Ui.bocsánat hogy megint ezzel jövök, csak kissé aggódok hogy mi lesz ha emiatt kell meghalnom...:(

2014. aug. 10. 22:50
 1/7 anonim ***** válasza:
El kell menjél az orvoshoz a panaszoddal! Próbálkozhatsz több bögre citromfű teával, Magne B6-tal, B12 vitaminnal.
2014. aug. 10. 22:58
 2/7 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a segitseget.
2014. aug. 10. 23:32
 3/7 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

A B12 vitamin magában nem sokat fog segíteni. Javaslom, hogy B-komplexet szedj. Vagy legalább B6-vitamint.

Nyugodj meg, nem fogsz emiatt meghalni. Ez egy állapot, amit lehet kezelni. Sok fiatal küzd alvásproblémákkal, de gyógynövényekkel/vitaminokkal sokak javulnak.

A citromfű tea is nagyon jó, de én inkább a golgotavirág teáját (1kk.) javaslom este elalvás előtt fél órával. Ha nem elég a hatás, akkor legközelebb 1ek. komlót is keverj hozzá. 10-15 percig kell állni hagyni felforralt vízben.

dr.

2014. aug. 11. 10:44
 4/7 anonim ***** válasza:
dr jó tanácsot adott anyag szinten. Az igazi megoldás a tea MELLETT a relaxáció, az autogén tréning.
2014. aug. 11. 13:23
 5/7 A kérdező kommentje:
Huh, tényleg nagyon köszönöm a segítségeket! Holnap az lesz az első hogy megveszem ezeket a boltba ! :)
2014. aug. 11. 21:56
 6/7 anonim válasza:

Youtube-on vannak jó kis meditálós videók.

Nekem segített, 3 hónapon belül 2 haláleset, egyik a kislányom... :(

Valamennyit segített, legalább aludni tudok. Arra alszok el.

2014. aug. 12. 12:12
 7/7 anonim válasza:
Vegyél minél nagyobb koncentrációjú meggylevet a boltban, ez a legjobb természetes altató, 25%-al is növelheti a melatonin szintet a szervezetedben (ez a hormon felelős az alvásért). Nem is kell túl sokat inni, ha tudsz 50%-os meggylevet szerezni, akkor elég egy pohárral meginnod. Nekem bevált:)
2014. aug. 21. 06:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!