De nem mindig,csak ha nagyon kivagyok mert semmi esetre sem akarok rászokni.És ez így nekem nagyon bevàlt,csak ez hat,ezt ismerem és semmilyen mellékhatása nincs.(pontosan azért mert így szedem)
2 havonta iratom fel a doktornőmmel...
2014. júl. 24. 23:01
2/6 anonim válasza:
Fiatal vagyok és a vizsgáim miatt mindig szorongtam, és minden nap stresszes voltam, és ehhez társult irgalmatlan magas pulzus. Először Valeriánát szedtem, egy ideig elment, aztán Frontint. Minimálisan szedem kb 2 éve, a szorongás csökkent, a pulzusom normalizálódott. Azért nem kell ezekre szokni, de ha nincs más alternatíva, kénytelen az ember bevenni.
2014. júl. 24. 23:33
3/6 anonim válasza:
depakine, trittico, frontin és olwexya. ugyanolyan szarul vagyok tőlük.
2014. júl. 25. 01:26
4/6 anonim válasza:
Rexxetin-t szedtem a pánik kezelésére. Hatás: első 3 hét pokol. Utána javulás, az utána következő években pedig érzelmi minusz, sivárság. Lerakni piszok nehéz volt.
Mellé Xanax. Amikor nagyon rosszul éreztem magam, akár 4,5 mg is felment a dolog. Azt is nehéz volt letenni. Még csökkenteni is.
Aztán volt példa cipralexre is: Hatás szájszárazság, de azon kívül semmilyen javulás. Kicsit jobb kedv. 1 hónap után abbahagytam. Több éve jól vagyok és nem szorulok semmilyen gyógyszeres segítségre. Néha 0,5 mg xanax ha nagyon felhúznak a melóban. Kb havonta 3 4 alkalom lefekvés előtt.
2014. júl. 25. 13:26
5/6 homo ludensz válasza:
Rivotril 0.5 mg.-os két hónapja félbetörve reggel,Citalopram 20mg.-os félbetörve szintén reggel.Tervem az hogy egyszer majd elhagyom de a 2 hónap alatt mióta felezem kontrollálom a viselkedésemet. Dühkitörés vagy elviselhetetlennek vélt letargia,feszültség,türelmetlenség nem volt tapasztalható. Bizakodom hogy egy idő múlva elhagyhatom elvonási tünetek nélkül.Depresszióval lettem leszázalékolva akkor gondolhatjátok hogy hol botorkáltam.A mélyén, kísérővel jártam az orvoshoz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!