Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ti milyen gyógyszert szedtek...

Ti milyen gyógyszert szedtek a mentális betegségetekre? :-) Hogy vagytok tőle?

Figyelt kérdés

2014. júl. 24. 22:51
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Én xanaxot szoktam szedni altatóként :)

De nem mindig,csak ha nagyon kivagyok mert semmi esetre sem akarok rászokni.És ez így nekem nagyon bevàlt,csak ez hat,ezt ismerem és semmilyen mellékhatása nincs.(pontosan azért mert így szedem)

2 havonta iratom fel a doktornőmmel...

2014. júl. 24. 23:01
 2/6 anonim válasza:
74%
Fiatal vagyok és a vizsgáim miatt mindig szorongtam, és minden nap stresszes voltam, és ehhez társult irgalmatlan magas pulzus. Először Valeriánát szedtem, egy ideig elment, aztán Frontint. Minimálisan szedem kb 2 éve, a szorongás csökkent, a pulzusom normalizálódott. Azért nem kell ezekre szokni, de ha nincs más alternatíva, kénytelen az ember bevenni.
2014. júl. 24. 23:33
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
depakine, trittico, frontin és olwexya. ugyanolyan szarul vagyok tőlük.
2014. júl. 25. 01:26
 4/6 anonim ***** válasza:

Rexxetin-t szedtem a pánik kezelésére. Hatás: első 3 hét pokol. Utána javulás, az utána következő években pedig érzelmi minusz, sivárság. Lerakni piszok nehéz volt.

Mellé Xanax. Amikor nagyon rosszul éreztem magam, akár 4,5 mg is felment a dolog. Azt is nehéz volt letenni. Még csökkenteni is.

Aztán volt példa cipralexre is: Hatás szájszárazság, de azon kívül semmilyen javulás. Kicsit jobb kedv. 1 hónap után abbahagytam. Több éve jól vagyok és nem szorulok semmilyen gyógyszeres segítségre. Néha 0,5 mg xanax ha nagyon felhúznak a melóban. Kb havonta 3 4 alkalom lefekvés előtt.

2014. júl. 25. 13:26
 5/6 homo ludensz ***** válasza:
100%
Rivotril 0.5 mg.-os két hónapja félbetörve reggel,Citalopram 20mg.-os félbetörve szintén reggel.Tervem az hogy egyszer majd elhagyom de a 2 hónap alatt mióta felezem kontrollálom a viselkedésemet. Dühkitörés vagy elviselhetetlennek vélt letargia,feszültség,türelmetlenség nem volt tapasztalható. Bizakodom hogy egy idő múlva elhagyhatom elvonási tünetek nélkül.Depresszióval lettem leszázalékolva akkor gondolhatjátok hogy hol botorkáltam.A mélyén, kísérővel jártam az orvoshoz.
2014. júl. 25. 14:00
 6/6 anonim ***** válasza:
0%
Semmit.
2014. júl. 27. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!