Szociális szorongásos zavar, depresszió.18L. Esélyem van még?
Figyelt kérdés
Sziasztok. 18 éves lány vagyok, 11 éves korom óta van szociális szorongásos zavarom és depressziós vagyok. Egyszer voltam pszichiáternél, kaptam gyógyszert, de nem szedtem. Vagdosom magam, sírok, amikor csak tudok, egész nap szorongok, hányok, szédülök, émelygek. Boltba se tudok menni. Van lehetőségem kigyógyulni ebből az állapotból? Érdemes lenne felkeresnem orvost vagy valakit?2014. aug. 9. 20:54
11/14 anonim válasza:
Szia! Nagyon sajnálom hogy ilyen fiatalon lelki problémáid vannak,de ez miatt ne érezd magad rossznak.Nem Te vagy ezért a hibás,hanem nyilván lelki traumák okozták ezt.A legfontosabb hogy beláttad,hogy baj van,ez már egy nagy része a gyógyulásnak.A pszichológus helyett én inkább a kineziológust ajánlanám,mert szerintem többet tudna segíteni.Sajnos én is hasonló problémákkal küzdök,de sohasem késő meggyógyulni.Ne félj,mert megfelelő terápiával sikerülni fog javulnod!!!!Ha akarod,írj privit,szívesen meghallgatlak Téged a gondjaidról!!!! :)
12/14 anonim válasza:
Szia , nadjan at mentem/megyek . De kezdek kijonni. Ha gondolod irj uzenetett. Szivesen beszelgetnek.
13/14 anonim válasza:
már az első alkalomkor volt diagnózisod? egyből kaptál gyógyszert?
14/14 A kérdező kommentje:
Igen.
2014. aug. 30. 08:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!