Semmi sem sikerül. Mit tegyek?
Mert másnak az ömbizalma, meg az egója akkora mint egy felhőkarcoló!
Legyen önbizalmad, higyj magadban és mindig legyél pozitív! Ne rettegj! Nem sikerült! És? Majd legközelebb! Ez legyen előtted! Úgy szálj be az autóba hogy azt mondogatod magadban ,, Most sikerülni! Tudom!'' És ha kihasználnak vágj vissza (te ne használd ki őket!!) csak mondd el nekik mit gondolsz és mit érzel!!
Remélem tudtam segíteni.
Mondok neked valamit! Én először megbuktam KRESZ-en. Nem vettem elég komolyan. Szégyelltem magam. Aztán másodjára már többet készültem, de akkor is megbuktam. Akkor olyan elkeseredettség és szégyen lett rajtam úrrá, hogy meg sem próbáltam vagy egy fél évig, vagy még tovább. A barátaimnak azt hazudtam, gyomorrontásom volt és nem mentem el. Hazudtam nekik egy ilyen hülyeség miatt, csak mert féltem, hogy kiröhögnek!
Ne ess az én hibámba. Ne foglalkozz semmi mással, csak azzal, hogy tanulj, készülj rá, és sikerülni fog. És ne hibáztasd magad, bárkivel megeshet! Az, hogy mi történt a múltban, az nem kell, hogy befolyásolja a mostani magadról kialakított képedet. Te annál alaposabban fogod tudni, és remek érzés lesz, amikor sikerülni fog!
Az én történetem vége, hogy körülbelül 3x átmentem mind a 2000+ kérdésen a CD-n, míg már álmomból felébresztve is tudtam a válaszokat. A vizsgát kb. 2 perc alatt megcsináltam, 75 pontra. Utána pedig már semmilyen vizsgán nem buktam meg, mindenen átmentem elsőre. Ugyanezt kívánom neked is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!