Egyre többet gondolok erre. Körülbelül csak 3éve kezdtem el inni, kisebb megszakításokkal minden nap igyekszem eljutni esténként legalább addig hogy "becsiccsentsek" (mára már körülbelül napi 3 doboz sör, időnként felesek ha van rá alkalom) és utánna kellemesen alszom. Ami aggaszt hogy főleg akkor iszom a legtöbbet ha egyedül vagyok, és nap közben is sokat gondolák már a "várva várt" estékre.
2008. aug. 5. 01:24
1/9 A kérdező kommentje:
nagyon szégyellem...
2008. aug. 5. 01:25
2/9 anonim válasza:
Sajnos lehet!! Aki sokat iszik, és már betegesen kívánja az alkoholt, abból ha nem is 21 évesen,de később súlyos alkoholista lehet, ami később az egészséged kárára mehet!!! Próbálj róla leszokni még nem késő!!!
2008. aug. 5. 02:14
3/9 anonim válasza:
Lehet 21 évesen valaki alkoholista. Azt nem mondom, hogy te az vagy, de érdemes lenne keresned egy jó pszichológust: kicsit dumálgatnátok, aztán ha tényleg jó, segít megkeresni, mi helyett iszol, vagy ha nincs gond, akkor elköszön és kész.
2008. aug. 5. 08:07
4/9 anonim válasza:
13 éves alkoholisták is vannak. Az jó, h észrevetted h baj van, szerintem ez még nem olyan súlyos, töltsd több időt barátokkal, vagy egy háziállattal. Elmehetsz ilyen csoportterápiákra, ami abszolut nem gáz, vagy ciki, az lenne a ciki, ha nem akarnál ellenne tenni semmit.
2008. aug. 5. 09:38
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2008. aug. 5. 11:35
6/9 anonim válasza:
Én is így voltam vele,később mikor átmenetileg nem volt állásom pedig még rosszabb lett,akkor egész nap csak ittam,feléltem az összes tartalék pénzem.Ma már nem iszom,csak nagyon minimálisan.Szerintem egy jó párkapcsolat sokat segítene.
2009. szept. 27. 16:06
7/9 anonim válasza:
ne egy párkapcsolatban keress vígaszt mert az semmindig tökéletes.gondolkodj tisztán.nem tudom h előny-e de szerintem igen,az hogy te még fiatal vagy.az alkoholistákat sajnálni és gyűlölni lehet.egyrészt ők tehetnek róla,másrészt a végén már nem tud vele elszámolni.nem is beszélve arról h a szeretteik mennyire megsínylik.én már végignéztem egy teljes leépülést és kívánom neked h minden erőddel szembe tudj nézni vele.
még nagyon fiatal vagy ehhez.
2010. márc. 20. 11:30
8/9 zuzuki válasza:
Három doboz sör azt jelenti,hogy még ki tudod "húzni" magad!Amikor már fél liter vodka sem lesz elég,akkor kezdjél el aggódni!Egyébként ne várd meg ezt az "állapotot"!Mikor hazajöttem Jugóból,akkor minden katonatársam inni kezdett,de piszkosul.... "Legurult" napi EGY liter vodka is.... fejenként!Aztán elmentünk,illetve vissza mentünk "gyúrni"(vagy más),sportos tevékenységet folytatni...és vissza állt a rend!Hidd el...a sport az,ami kihúz a szarból...
2011. jan. 22. 10:49
9/9 anonim válasza:
Ezzel küzdök én is!
Sajnos 21 éves vagyok és én is ezzel problémával küzdök, hogy ha magamba vagyok vagy valamilyen zenét hallgatok amihez emlék fűz akkor egyből az alkoholba fojtom a bánatom!
A családomba az apám ilyen, és nem azért de ugyan az vagyok én is legelsőnek amikor berúgtam 18 éves koromba akkor mihelyst észhez tértem kívántam az alkoholt hogy újra be tudjak rúgni :/ Azóta ez így van hogy ha meg kóstolom akkor nem tudok ellenállni... Műszaki cikkekkel foglalkozok jóformán a nyereségem az alkoholra megy el!
Vannak barátaim is akik nem isznak de én ezek ellenére is esténként berúgok a szobámba :/
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!