Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A pszichiáternek mindig igaza...

A pszichiáternek mindig igaza van? Azt mondta, hogy sosem leszek boldog a férjemmel, jobb lenne, ha elválnék.

Figyelt kérdés
2014. júl. 28. 22:07
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

#9 Én ugyanígy vagyok a feleségemmel, csak még nem járok dilidokihoz.

Én megvontam tőle "minden juttatást". Pár hónap elteltével kezd rájönni, hogy ez így nem jó neki. Talán összeszedi magát. Nem biztos, hogy jó megoldás, de...

2014. júl. 29. 13:58
 12/26 anonim ***** válasza:
66%
Megkérdezhetem, milyen gyógyszereket írt fel? Párkapcsolati problémáknál előfordulhat szorongás, depresszió, az alacsony önértékelés miatt pedig elviseled a méltatlan társadat. Ajánlom, ne gyógyszereket szedj, hanem keress egy jó pszichoterapeutát, és rájössz, mit kell tenned. Lehet, ha a férjed észreveszi a változást, észbe kap, ha nem akar elveszíteni. ha nem, akkor meg léphetsz, de saját meggyőződéssel!!!
2014. júl. 29. 14:05
 13/26 A kérdező kommentje:
Depralt, Tegretolt és Valdoxant kaptam.
2014. júl. 29. 15:07
 14/26 anonim válasza:
68%

Magánéleti problémák, szorongás, depresszió. Ezek a problémáid.

Erre kapsz te antipszichotikumot és antiepileptikumot? Te fested le a problémádat hiányosan/ferdítve, vagy pedig a pszichiátered dilettáns? :D

(Az antidepresszáns vacakra már inkább nem is mondok semmit...)

"Azért mentem dilidokihoz, hogy türelmesebb legyek, ne sírjak folyton, ne gondolkozzak az öngyilkosságon. "

Komolyan leírod ezt, aztán meg hozzá jön a gyógyszerkoktél, amiket felírtak... erre... :D

Szerintem értékeld át még egyszer a dolgokat!

2014. júl. 30. 04:54
 15/26 A kérdező kommentje:
Nem értelek, kedves utolsó! Nem arra valók a gyógyszerek, amik a panaszaim? Vagy hogy érted?
2014. júl. 30. 08:52
 16/26 anonim ***** válasza:

Azért írja, mert szerinte a gyógyszerek feleslegesek...

Én ezzel nem értek így egyet, viszont azzal igen, hogy a doki azonnal bogyókkal kezdett tömni, nem a probléma forrását keresitek.

Nemismerem a helyzetedet,de az orvosok ritkán mondanak olyat, hogy mit tegyél, nekik az a feladatuk, hogy ráébresszenek mi okozza a gondot, és magadtól old meg a problémát,( ha ez az, hogy elhagyod a férjedet, akkor az, ha az, hogy a sarkadra állsz, akoor az, ha az, hogy engedékenyebbé válsz, akkor az, mindenkinek más és más)

Viszont amikor párkapcsolat eredetű a probéma, akkor szinte minden esetben meghallgatják a másik felet is.

Mi az ok, amiert úgy érzed sírnod kell?

Nem biztos, hogy oylan, amiért pl én sírnék, de biztosan nem azért, mert rádmosolyognak.

Ki/mi az ok, ha rájössz, akkor ezen tudsz-e változtatni,,, ha igen hogyan? Ha nem, akkor meg kell szűntetni akár úgy az okot, hogy pl ha a fejed az oka, akkor elhagyod, vagy beleyugszol, hogy mindig így lesz.

A depresszió is lehet egy tünet is.

Én talan megkérdeznék egxy másik orvost is a dolgokról..

2014. júl. 30. 09:03
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Egy nagyon közeli ismerősömnek szinte ugyan ilyen problémái voltak a férjével, idegösszeomlást is kapott, és a pszichiáter neki is tanácsolta, hogy váljon el (bár nem mondta ki így). Elvált, és tényleg segített az állapotán, bár lehet jobb lenne egy másik szakembert is felkeresni.
2014. júl. 30. 09:44
 18/26 anonim válasza:
48%

Nemhogy felesleges, egyenesen káros. Nem értem, hogy mégis hogy írhatott fel antipszichotikumot.

De szedd csak, ha tönkre akarod tenni az életed!

Amúgy meg jól mondja az előző, a probléma forrását kellene megkeresni.

2014. júl. 30. 09:56
 19/26 A kérdező kommentje:
Pedig úgy érzem, hogy segítenek a gyógyszerek. Tudok aludni, és alig sírok azóta. Ugyanúgy megvannak a problémák (úgy érzem, semmibe vesz a családom, nem hallgatnak rám, pazarolnak, nem értékelik, amit értük teszek, szar a házasságom), de stabilabbnak érzem magam.
2014. júl. 30. 10:13
 20/26 anonim ***** válasza:

Igen, tüneti kezelést kaptál, most is rossz a házasságod, alacsony az önbecsülésed, a problémáidat nem tudod megoldani, csak sikeresen kábítod magad a bogyókkal. Te egy államilag támogatott drogos vagy. Lehet, ez így nagyon keménynek tűnik, de gondolkozz el rajta. Ellenőriztesd a májadat pár év múlva, és csak reménykedhetsz, hogy nem lesznek rosszabb mellékhatások.

Van olyan betegség, pszichózis, aminél igenis kellenek a gyógyszerek, a te eseted nem ilyen.

2014. júl. 30. 15:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!