Ha beveszek 0,5 mg alprazolám tablettát, lesz valami hatása?
Figyelt kérdés
Egyébként soha nem szedtem ilyet, nem az orvos írta fel. 21L2014. júl. 27. 00:19
1/4 anonim válasza:
Valószínűleg érezni fogod a hatását. Nyugodtabb leszel, elálmosodsz, ilyenek. De az alprazolámmal nagyon vigyázni kell, mert könnyen függőséget okoz. Ha hajlamos vagy rá, akkor akár egy-két szem után is érezni fogod az elvonási tüneteket. Persze az is lehet, hogy semmi bajod nem lesz utána. Ismerek olyan embert, aki vizsgaidőszakban minden vizsga előtti nap bekap egyet, aztán semmi baja, ha leáll vele. De sajnos olyat is ismerek, aki hetekig küzd a leszokással, miután csak egyetlen szemet bevesz. Te mire tervezed bevenni?
2/4 A kérdező kommentje:
én csak magam alatt vagyok, és esténként dühös és ingerült leszek, csak úgy a semmitől. Gondoltam, talán segítene...
2014. júl. 27. 23:10
3/4 anonim válasza:
Segíteni segítene, csak nem ez a legjobb megoldás. Miért nem mész pszichológushoz? Vagy esetleg nem tudod megbeszélni ezt családdal, barátokkal?
4/4 anonim válasza:
Ha ma beveszed, akkor holnaptól már kettőt veszel be....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!