Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan szokhatnék le róla?

Hogyan szokhatnék le róla?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Nos, a problémám annyi lenne, hogy körülbelül 4-5 éve rágom a körmeim. Rettenetesen dühít, hogy minden korombeli lánynak szépek és egészségesek, de egyszerűen nem bírok leszokni róla. Mikor átlátszó vagy épp színes körömlakkal kifestem, akkor nem rágom... Ez mind szép és jó, de borzasztóan töredezik. Mire normál méretűek lennének, szinte "rétegenként" válik le... Sokszor be is szakad. Mit tudnék ez ellen tenni? A bunkó és hülye válaszoktól legyen szíves a kedves társaság kímélni. Előre is köszi! :)

14/L

2014. júl. 26. 20:22
 1/6 anonim ***** válasza:
Amennyiben nem rágod le a körmöt akkor koromapolo olajjal kend, vannak erre való vitaminok is. Én főleg crystal nails pata krémet használom, az nagyon jó. Ha rágod, arra a műköröm a legjobb megoldás szerintem, legalábbis nekem csak az oldotta meg.
2014. júl. 26. 20:35
 2/6 anonim ***** válasza:
Szedjél B-komplex vitamint hosszú távon, az erősíti a körmöket és a hajat, s mindig lakkozd ki ha akkor nem rágod...
2014. júl. 26. 20:36
 3/6 anonim ***** válasza:
Amennyiben nem rágod le a körmöt akkor koromapolo olajjal kend, vannak erre való vitaminok is. Én főleg crystal nails pata krémet használom, az nagyon jó. Ha rágod, arra a műköröm a legjobb megoldás szerintem, legalábbis nekem csak az oldotta meg.
2014. júl. 26. 21:20
 4/6 anonim ***** válasza:
Bocs, okostelefon valahogy kétszer küldte el a választ.
2014. júl. 26. 21:21
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, ment a zöld pacsi. :)
2014. júl. 26. 23:13
 6/6 Turok0005 válasza:
Én csak paprikát küldtem rá :)
2014. júl. 29. 00:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!