Mindenhez foggal-körömmel ragaszkodom, fog ez enyhülni?
személyes tárgyakra gondolok.a szobám egész berendezésére.
BP-en laktam egy darabig,de nem bírtam ki a 'saját' szobám és felszerelései nélkül(nem volt lehetőség magammal vinni mindent)hazaköltöztem és sokkal boldogabb vagyok,hogy körülöttem vannak a cuccaim(amiknek a fele tök felesleges amúgy).rettegek,hogy bármit is elveszítek.a szobámban tisztaság van,mielőtt azt hinnétek,gyűjtögetek(kivéve könyveket,azokat mindig mindenkitől szívesen fogadok),nem halmozok fel putrit.új dolgokat már rég vettem,a régiekhez ragaszkodom,akkor is,ha már ütött-kopott,nem jó,kinőttem...
anyu szerint ki kéne vizsgáltatnom magam..
ki fogom ezt valaha nőni?:(
L22
ez azért van mert gondolom azok ruhák és egyéb dolgok egy-egy történeteket mond el neked amiket átéltél velük velem pl ez történt és most is megvannak azok dolgok de persze vannak újak is :)
Próbáld ki aszt hogy veszel magadnak uj ruhákat de a régieket is megtartod és közéjük teszed az újat is mintha az is meglett volna én ezt csináltam és bevált.
egy idő után annyi új dolgot lesz hogy a régieket kezdeni fogod elfelejteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!