Reggelre szedek 1mg xanaxot, természetesen a belépő adagom először 0,25vol, majd 0,5. a kérdés meddig fog tartani ez az álmosság?
Virágszálam!
Azonnal szokj le xanaxról!
Sokkal jobb gyógyszerek vannak ma már.
A xanax a legolcsóbb és lelógásúbb gyógyszer a világon. Sok ostoba magyar orvos éppen az olcsósága miatt írja fel.
A páromnak is ezt írták fel szorongás ellen, majd amikor már zombivá változott - értsd a 80 kilós, sportos pasi 50 kilós csontvázzá soványodott és egész nap aludt, akkor kerestem egy magán orvost, aki felírt egy külföldi gyógyszert, ami arra kellett, hogy a xanaxról leszokjon.
Másfél éves küzdelem után elmondhatom, hogy képes utcára menni, emberekkel kommunikálni, dolgozni még nem tudom de már 65 kiló.
Az álmosságod tulajdonképpen addig fogy tartani, amíg szeded.
De vajon miért van rá szükséged.Ha nem titok, elmondhatod, talán többet tudnánk segíteni.
Az 5-ös el van tévedve...
A Xanax nagyon klassz gyógyszer. Senki nem lesz tőle zombi. Aki harminc kilót fogy a betegsége alatt, az messze nem a Xanaxtól van. Nehogy azonnal le akarj róla szokni! Csakúgy, mint felfelé, lefelé is csak fokozatosan szabad.
Én szedtem ezt a gyógyszert és segített. Le is tudtam róla jönni, minden nehézség nélkül.
Nem tudjuk, miért szeded, de az álmosság addig tart, amíg a szervezeted meg nem szokja a gyógyszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!