Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Pszichológus előtt a háziorvos...

Pszichológus előtt a háziorvoshoz kell fordulni? Vagy hogy van ez? Az orvos küld oda?

Figyelt kérdés
2014. júl. 21. 07:45
 1/5 anonim válasza:
0%
A háziorvosok besúgók, a hatalom fele. Gondolom azért kell először oda menned, hogy lecsekkoljon, hogy a pszichológus vidáman élje tovább a gondtalan hétköznapjait és már előre megírt receptekkel várjon a rendelőben. A háziorvos meg megy a wellnes hétvégére családostul.
2014. júl. 21. 08:14
 2/5 anonim ***** válasza:
Pszichiáter előtt kell odamenni; a pszichológus nem orvos. Menj el a háziorvoshoz és beszélj vele és meglátod, milyen egyszerű lesz. A háziorvosnak is KÖTELEZŐ megtartania az orvosi titkot, különben be lehet perelni.
2014. júl. 21. 08:31
 3/5 anonim válasza:
Hahahaha! Kötelező??? Ilyen jó poént még nem hallottam!!!:-D
2014. júl. 21. 08:45
 4/5 anonim ***** válasza:

Pedig az ORVOSI TITOKTARTÁS az azér ORVOSI, mert minden ORVOSRA vonatkozik. Nem véletlenül nincs csak PSZICHIÁTERI titoktartás.

Kérdező, pszichológus előtt nem kell házi orvostól semmit sem kérni, max. ha pszichiáterhez mész, de nekem pl. akkor sem kellett.

2014. júl. 21. 09:15
 5/5 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Nem kötelező a háziorvost meglátogatni, pszichiátriai, vagy pszchológusi vizsgálat előtt. Ha te el tudod dönteni, melyikre van szükséged, meg hova is tartozol körzetileg, esetleg ki tudod fizetni a díjakat is, akkor nem kell. Viszont a háziorvos ismer téged is, meg ismeri környékbeli egyéb orvosokat is, és így sokat tud segíteni, minden téren. Még hogy kémkedik. Ilyen ostobaságot se hallottam még. Mi után kémkedne?

2014. júl. 21. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!