A gyógyszer miatt nem tudok érezni?
Ripedont szedek. Nem tudok sírni, semmin, nem tudok örülni semminek, szinte őszintén sem tudok mosolyogni. A gyógyszer miatt lehet ez?
17/L
Köszönöm a válaszokat.
Utolsónak:azt meg tudod mondani, hogy ez csak a gyógyszer szedése ideje alatt van, ez a "zombi-állapot" vagy ha abbahagyom, akkor is így marad? :(
Az érzelmi elsivárosodás inkább a skizofréniád miatt van. A gyógyszer az ilyen "negatív" (ebben az esetben a "negatív" alatt azt értem, hogy az egészséges állapothoz képest csökkent működés) tünetekre kevésbé hat, mint a "pozitívakra" (a "pozitív" a fokozott működést, például hallucinációkat jelent).
Magyarul, a gyógyszerszedés miatt szerintem csökkentek a pozitív tüneteid, emiatt a negatívak kerültek előtérbe. De összességében ez még mindig jobb, mintha nem kapnál kezelést.
Előző, honnan veszed, hogy skizofréniás a kérdező? Én sem arra kaptam ripedont. Sajnos nem csak arra adják...
Kérdező! El fog múlni, ha már nem szeded. :-)
Koszonom szepen!
Hallucinaciora adtak, de azt nem mondtak, hogy skizofren lennek, mivel eddig csak 5 kezelesen voltam, es 6 utan mondjak meg, hogy mi a bajom.
Ez egy nagy fasság áljál le arról amit csinálsz!!!
Ezeg a gyógyszerek semmire sem jók az igasság az ,hogy gyerekcipőben jár a pszihiátria csak kisérleti alanyokkellenek akik finanszírozzák a gyógyszeriparnak a további kisérletezéseit.Ne szedjétek ezeket a szarokat.Mert zombik lesztek olyanok amilyet meg követel tölletek a rendszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!