Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A gyógyszer miatt nem tudok...

A gyógyszer miatt nem tudok érezni?

Figyelt kérdés

Ripedont szedek. Nem tudok sírni, semmin, nem tudok örülni semminek, szinte őszintén sem tudok mosolyogni. A gyógyszer miatt lehet ez?

17/L

2014. júl. 20. 21:12
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
beszélj az orvosoddal!
2014. júl. 20. 21:21
 2/8 anonim válasza:
100%
Ilyen velem is volt.:) ez vagy elmulik egy ido utan vagy gyogyszert kell valtani sajnos :S nekem mazlira elmult. 17/L
2014. júl. 20. 21:23
 3/8 anonim ***** válasza:
Én is elég merev lettem a Ripedontól, ez vele jár. Ha nem enyhül, akkor gyógyszerváltás, de minimálisan minden ilyen gyógyszertől merevebb leszel, de még inkább "bezombulsz". Sajnos.
2014. júl. 20. 21:37
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Utolsónak:azt meg tudod mondani, hogy ez csak a gyógyszer szedése ideje alatt van, ez a "zombi-állapot" vagy ha abbahagyom, akkor is így marad? :(

2014. júl. 20. 21:46
 5/8 anonim ***** válasza:

Az érzelmi elsivárosodás inkább a skizofréniád miatt van. A gyógyszer az ilyen "negatív" (ebben az esetben a "negatív" alatt azt értem, hogy az egészséges állapothoz képest csökkent működés) tünetekre kevésbé hat, mint a "pozitívakra" (a "pozitív" a fokozott működést, például hallucinációkat jelent).

Magyarul, a gyógyszerszedés miatt szerintem csökkentek a pozitív tüneteid, emiatt a negatívak kerültek előtérbe. De összességében ez még mindig jobb, mintha nem kapnál kezelést.

2014. júl. 21. 00:07
 6/8 anonim ***** válasza:

Előző, honnan veszed, hogy skizofréniás a kérdező? Én sem arra kaptam ripedont. Sajnos nem csak arra adják...

Kérdező! El fog múlni, ha már nem szeded. :-)

2014. júl. 21. 08:16
 7/8 A kérdező kommentje:

Koszonom szepen!

Hallucinaciora adtak, de azt nem mondtak, hogy skizofren lennek, mivel eddig csak 5 kezelesen voltam, es 6 utan mondjak meg, hogy mi a bajom.

2014. júl. 21. 14:47
 8/8 anonim ***** válasza:
51%

Ez egy nagy fasság áljál le arról amit csinálsz!!!

Ezeg a gyógyszerek semmire sem jók az igasság az ,hogy gyerekcipőben jár a pszihiátria csak kisérleti alanyokkellenek akik finanszírozzák a gyógyszeriparnak a további kisérletezéseit.Ne szedjétek ezeket a szarokat.Mert zombik lesztek olyanok amilyet meg követel tölletek a rendszer.

2014. dec. 11. 05:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!