Mi tegyek? 20 éves fiú vagyok.12 éves korom óta magántanuló voltam. A 10. osztályig van meg a suli. Borzalmasan magányos vagyok, rosszúl érzem magam. Vissza kéne menyjek a suliba, nálam fiatalabbakhoz? Vagy dolgozzam fel hogy ennyi volt?
Az a helyzet hogy 11-12 évesen nagyon hülye voltam. Mindent megtettem azért, hogy kirúgassam magam az összes iskolából. ezzel azt értem el, hogy végül magántanuló lettem. Jó volt egy darabig, csak aztán azt vettem észre, hogy egy barátom sincs, és nagyon hiányoznak a dolgok amiket átélnek a gyerekek együtt. Sosem bírtam elviselni azt, hogy követelnek tőlem, és másokkal összehasonlítanak, ezért lázadtam, de nem vettem észre mennyire jól is éreztem magam alsóban. Most alapítványi suliba visszamehetnék még... de nem tudom tegyem e meg. Hagyjam a francba, és tegyek le valami szakmát?
Egyszerűen annyira hiányzik az egész dolog. Az egész amikor kicsi voltam és jól éreztük magunkat az osztállyal. De ez már nem is lenne ugyan az persze... Viszont volt egy álmom nemrég. Iskolás gyerek voltam, és mentünk kirándulni az osztállyal... eszméletlen boldog voltam, és amikor felkeltem, borzalmasan üresnek magányosnak éreztem az egész életemet.
Az sem tesz jót a dolognak, hogy aszexuális lévén a nők nem érdekelnek, és a fiúk sem, és nincs igazán témám a korosztályommal. Sokkal jobban érdekelnek a mesék, a rajzolás, az alkotás, zenélés mint a csajozás. viszont mielött valaki 200 kilónak hinne elárulom 73 vagyok, kondizom, és futok. Mit tegyek szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!