Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Melyik a legnormálisabb...

Melyik a legnormálisabb pszichiátria Budapesten?

Figyelt kérdés

Viszonylag sűrűn kell befeküdnöm pszichiátriára, ami nem jó, de ez van. Hamarosan Budapestre költözöm és szeretném tudni, melyik a legnormálisabb pszichiátria, ahol időről időre ellátnak, ha szükséges, akkor is, ha sürgős.

Fehérváron és Pécsen voltam eddig pszichiátrián és Fehérváron a többiek előtt kell fürödni, az orvosok meg csak gyógyszerekkel tömnek. Pécsen van "zárható" fürdőszoba, ahol nem 8-an fürdenek egyszerre, csak egy ember és van pszichoterápia, figyelnek a betegre.

A János Kórházról hallottam eddig, nem sok jót, sőt, meg a SOTE-n is voltam, de oda csak előjegyzés alapján vesznek fel, sürgős esetben nem.

2014. júl. 16. 12:41
 1/8 anonim ***** válasza:
nem tudom,engem is beutaltak a sote-re 4 hetesre de en nem merek bemenni.
2014. júl. 16. 12:57
 2/8 A kérdező kommentje:
A SOTE nagyon jó, ne aggódj, de az nekem nem jó, mert ha hirtelen kell segítség ott nem kapok.
2014. júl. 16. 13:21
 3/8 anonim ***** válasza:
Honvéd kórház ( ÁEK)
2014. júl. 16. 13:34
 4/8 A kérdező kommentje:

Oké, köszi!

Várok még azért válaszokat, meg érdekelnének a te tapasztalataid is. Voltál már a Honvédben?

2014. júl. 16. 14:02
 5/8 anonim ***** válasza:
es miert jo a sote?
2014. júl. 16. 14:07
 6/8 A kérdező kommentje:
Normálisak az életkörülmények, tök jó terápiák vannak, jó fejek a nővérek és vérprofi szakemberek dolgoznak ott. Nekem állati sokat segített.
2014. júl. 16. 14:12
 7/8 anonim ***** válasza:

Én is csak a SOTE-t ismerem, egy hónapot gyakorlatoztam a klinikán. Abból, amit a nővérek meséltek más pszichiátriákról, meg abból, amit én ott tapasztaltam, nehezen tudnám elképzelni, hogy van ennél jobb hely Budapesten. :) Persze én elfogult vagyok. Azt megkérdezhetem, hogy pontosan melyik osztályon voltál?

Egyébként (tudtommal) úgyis oda kell majd menned, ahova a lakhelyed szerint tartozol. Legalábbis a SOTE-n mindig nagyon húzzák a szájukat az orvosok (és a nővérek) ha területen kívüli beteg akar befeküdni.

2014. júl. 16. 19:23
 8/8 A kérdező kommentje:
Én a pszichoterápiás osztályon voltam, de tudom, hogy ott van pszichiátria is. Ott ellátnak területi alapon sürgősségileg is?
2014. júl. 17. 06:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!