Melyik a legnormálisabb pszichiátria Budapesten?
Viszonylag sűrűn kell befeküdnöm pszichiátriára, ami nem jó, de ez van. Hamarosan Budapestre költözöm és szeretném tudni, melyik a legnormálisabb pszichiátria, ahol időről időre ellátnak, ha szükséges, akkor is, ha sürgős.
Fehérváron és Pécsen voltam eddig pszichiátrián és Fehérváron a többiek előtt kell fürödni, az orvosok meg csak gyógyszerekkel tömnek. Pécsen van "zárható" fürdőszoba, ahol nem 8-an fürdenek egyszerre, csak egy ember és van pszichoterápia, figyelnek a betegre.
A János Kórházról hallottam eddig, nem sok jót, sőt, meg a SOTE-n is voltam, de oda csak előjegyzés alapján vesznek fel, sürgős esetben nem.
Oké, köszi!
Várok még azért válaszokat, meg érdekelnének a te tapasztalataid is. Voltál már a Honvédben?
Én is csak a SOTE-t ismerem, egy hónapot gyakorlatoztam a klinikán. Abból, amit a nővérek meséltek más pszichiátriákról, meg abból, amit én ott tapasztaltam, nehezen tudnám elképzelni, hogy van ennél jobb hely Budapesten. :) Persze én elfogult vagyok. Azt megkérdezhetem, hogy pontosan melyik osztályon voltál?
Egyébként (tudtommal) úgyis oda kell majd menned, ahova a lakhelyed szerint tartozol. Legalábbis a SOTE-n mindig nagyon húzzák a szájukat az orvosok (és a nővérek) ha területen kívüli beteg akar befeküdni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!