Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért van mindig rossz kedvem?...

Miért van mindig rossz kedvem? (többi lent)

Figyelt kérdés
Mindig rossz hangulatban vagyok, de én sem tudom mitől. Most per pillanat az életem nem a legkorektebb, de nem annyira gáz hogy így elszomorítson. Egyszerűen semmi nem tud felvidítani. Régebben azt csináltam hogy elmentem edzeni és attól jobban lettem, de most már ez se segít. Már egy jó ideje így van. Aki volt ilyen szituációban az mit csinált? Mi lehet ennek az oka? 16/f
2014. júl. 13. 19:14
 1/5 anonim ***** válasza:
Én ilyen esetben jól ki szoktam aludni magam. Utána mindig eltűnt a rossz kedv. Vagy ha valami nyomasztott, akkor ébredés után automatikusan ott volt a fejemben a megoldás. (Az alvás jó tanácsadó, ahogy mondják).
2014. júl. 13. 19:18
 2/5 anonim válasza:
nincs szeretethianyod?
2014. júl. 13. 19:19
 3/5 A kérdező kommentje:

1. válaszolónak megfogadom a tanácsát. Köszönöm!

2. válaszolónak: van amikor igen, de nem mindig

2014. júl. 13. 19:22
 4/5 anonim válasza:
hat akkor a szeretet hiany is beletartozik abba hogy mindig rossz a kedved,meg amugyis a kamaszkor ezzel jar.En is egyetertek az elso valaszoloval.Szerintem aludj es egyel sok csokit!:)
2014. júl. 13. 19:27
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Megfogadom a tanácsaitokat!
2014. júl. 13. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!