A transzszexuálisok körében tényleg olyan magas az öngyilkossági arány?
De, hogy megnyugodj, amikor orvos kiadja a szakvéleményt, hogy TS vagy, tehát az f64.00 kódot odaírja, akkor meg kell állapítani, hogy nincs mentális problémád.
Ha nálad a sajnálat az arrogáns viselkedés, akkor milyen lehet amikor gyűlölsz valakit?
Szánalmas vagy, nem tudom mit akarsz ezzel bizonyítani, a saját identitásodat vagy nem...
a mentális betegségek közt szerepel, de attól lehet, hogy egyes mentális betegséget ki kell zárni (ezt nem tudom).
De mutathatsz frissebb, nem elavult bno, kódot is, a ts-ről. Amit én találtam, az a mentális zavarok közt van említve.
Mi bajod van a más mentális betegségbe tartozókkal?
Úgy beszélsz a mentális betegségekről, mintha a mentális betegségek említése egyenlő lenne a gyűlöletbeszéddel.
Pedig nagyon szakértő panda voltál eddig, egymástól függetlenül van egy pszichológusi és igen pszichiáteri szakvélemény.
Vagy te jobban tudod mint ők?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!